Kulturcafé Ludvigs efterårssæson er i fuld sving og har budt på toppræstationer fra scenen godt hjulpet på vej af flittige teknikere og smilende barteams. Mange gæster har medvirket til at skabe en enestående stemning, som alle musikere og sangere kommenterer med begejstring.

Spil Dansk Dagen er musiklivets årlige festdag. Man fejrer den dansk producerede musik og det danske musikliv hvert år på den sidste torsdag i oktober, og det har man gjort siden 2001. Der er over 1.000 musikarrangementer fordelt over hele Danmark.

Kulturcafé Ludvig fejrer Spil Dansk Dagen torsdag 30. oktober kl. 20 med Juncker Duo. I programmet kan man læse, at “Christian Juncker er en gudsbenådet sangskriver, pt. aktuel med sangen “Havana” som er titelmelodi til TV-udsendelsen “Kurs mod fjerne kyster”. Med stort mod og nøgternhed dissekerer Juncker i sine sange den modne, voksne mand på skideren, ansigt til ansigt med en virkelighed, som på intet niveau matcher drømmene – som modspiller til alvoren findes en begsort humor, som udløser et befriende grin.”

Billetpris ved døren kr. 50. I forsalg på Billetnet tillægges gebyr.

Christian Juncker
Christian Juncker