Fredag den 12. december besøger forfatter Sarah Engell Sorø Privatskole, hvor hun deltager i en forfatterworkshop med linjefaget Kunst og litteratur.

Sarah Engell
Sarah Engell

”Det er med både stolthed og glæde, at Sorø Privatskole kan få sådan en kapacitet til vores skole for at undervise vores elever. En workshop kan meget mere end et almindeligt foredrag. Med en workshop over flere timer kommer eleverne helt tæt på en rigtig forfatter og kunsten i at skrive den gode historie,” udtaler Casper Madsen, skoleleder på Sorø Privatskole.

Sarah Engell debuterede i 2009 med ungdomsbogen ’Hvis bare …’ og har siden skrevet flere bøger for unge og voksne, heriblandt den anmelderroste ’21 måder at dø’ om hård mobning på Facebook og sms samt serien ’Forbandede Mødom’ og ’Forpulede kærlighed’ om forelskelse, sex og venskab. Hun er en humoristisk og passioneret oplægsholder og erfaren underviser i kreativ skrivning.

Sorø Privatskole vandt kort før sommerferien 1. præmien i ”Vind en forfatter” hos COPYDAN, fordi Sorø Privatskole er en af de skoler, der har været bedst til at indberette kopier til COPDYDAN Tekst & Node. God indberetning er vejen til at vinde lodtrækningen om præmierne. Skoler og uddannelser kopierer, printer eller skanner ofte tekster, billeder og noder. Det er derfor vigtigt at skolerne er gode til at indberette deres kopier til COPYDAN. Sorø Privatskole er blandt dem, der husker at indberette kopier og prints med korrekte oplysninger om forfatter, titel, ISBN og antal elever, og var på den måde med i puljen, hvor Sorø Privatskole blev udtrukket som vinder.

Sorø Privatskole valgte i den forbindelse en workshop med forfatteren Sarah Engell, hvor linjefaget Kunst og Litteratur kommer til at arbejde sammen med Sarah Engell om at skrive gode historier.