Køb de briller, du helst vil have hos Nyt Syn Sorø, og fordel betalingen over 12 eller 24 måneder med et Nyt Syn Abonnement. Her er ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, solbriller og linser, du vil. Og lige så ofte du har lyst. Du skal ikke give noget i udbetaling, og der er heller ingen renter og gebyrer.

Oveni det er der en række fordele for dig, der har abonnement. Du får gratis flydende brillerens til den daglige pleje af dine briller. Og Nyt Syn Abonnement dækker 50 % af omkostningerne til nyt stel i samme prisklasse eller til glas i samme styrke ved skader eller reparationer ud over garantien. 50 % ordningen gælder i abonnementsperioden op til 24 måneder.

Nyt Syn Abonnementet er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit ID samt NemID og nøglekort, når du køber nye briller. Læs mere om et Nyt Syn Abonnement her.

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik i Sorø – her kan du få en uforpligtende synsprøve og høre mere om deres abonnement, og om hvordan du kan opdele betalingen af dine briller over f.eks. 24 måneder. Det er smart!

Foto: ABW