Sorø står i modens tegn i disse dage. Fik du ikke scoret billetter til modeshowet i Kulturcafé Ludvig eller hos Viben, kan du blive opdateret med forårets mode hos Solo i Holberg Arkaden. Solo holder kundeaften torsdag den 29. marts 2012 kl. 18-20, hvor der er 25% på alle varer i butikken (undtagen i forvejen nedsatte).

Paisley mønsteret er fremme i modebilledet igen, og man kan roligt investere i det finurlige mønster, der altid kommer igen, ca. hvert femte år. Det lidt excentriske mønster er en klassiker, der har sin oprindelse i oldtidens Mesopotamien, hvor figuren måske har været et frugtbarhedssymbol. Mønsteret minder om haletudser eller bregner, der folder sig ud.

Gennem tiden har paisley tilføjet et festligt udtryk til et formelt outfit, bl.a. som slips til et professionelt jakkesæt.

Jil Sander har paisley-mønstrede pencil nederdele i vilde farver sin, mens Stella McCartney har valgt afdæmpede blå nuancer i traditionel fed silke. Miuccia Prada har neonfarvet paisley i sin forårskollektion.

Paisley hos Solo