Alsted-Fjenneslev Lokalforening deltog igen i år i affaldsdagen. 20 voksne og 10 børn startede  kl. 9.30 med morgenkaffe på parkeringspladsen ved Fjenneslevmaglevej, og lokalforeningen glæder sig fortsat over, at rigtig mange ønsker at hjælpe med til at holde lokalområdet rent og pænt. 

I år er der jo en særlig anledning til, at Fjenneslev fremstår ren og pæn, da Røde Kors børnehaven får besøg af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik i anledning af børnehavens 40 års jubilæum den 2. maj 2013.

Også i år var der mindre affald i grøfterne og langs med vejene, så kampagnen hjælper.
Der blev samlet affald op i nærområdet mellem byportene i Fjenneslev og på Ringstedvej samt dele af Tornmarksvej og Kildeagervej, Trampestien og Sundhedssporet. Der blev samlet de sædvanlige ting op: dåser, cigaretpakker, cigaretskod, dæk, plastik, flasker, m.v.

Dagen sluttede med varme pølser, sodavand eller øl samt slikposer til børnene. Alle var enige om, at de igen havde haft en hyggelig dag i en god sags tjeneste.

affaldsindsamling fjenneslev (5) affaldsindsamling fjenneslev (4) affaldsindsamling fjenneslev (3) affaldsindsamling fjenneslev (2) affaldsindsamling fjenneslev (1)