av clubHavde du et nytårsfortsæt om at skulle smide et par kilo? Eller vil du bare gerne i bedre form? Av Club, fitnesscentret på Vedelsgade 7B, har netop nu et tilbud kørende. Hvis man bliver medlem inden den 15. februar spares oprettelsen på 150 kr.

Av Club har flere nyheder. De har nemlig fået to nye hold på programmet. ”Kom i dit livs form med 12 ugers holdtræningsforløb” starter den 9. februar.
Holdet inkluderer træning to gange om ugen samt diætist, der rådgiver mht. kosten. Sommeren nærmer sig langsomt, og hvorfor ikke starte i god tid?

Den anden nyhed er forældre/barn mindfulness og yogahold. Her kan man koble af sammen, hengive sig til ikke at skulle præstere noget, men slippe og åbne op for et kreativt og nærværende samvær med sit barn. Der vil være leg, yoga, mindfulness, latter, stilhed og nærvær. Alderen på børnene er ca. 5-7 år.

Jeg spurgte Taro Valentin Brown, medarbejder i Av Club, hvad der var specielt ved Av Club fra andre fitnesscentre, og han svarede: ”Centeret er nyskabende, da det har fitness og wellness samlet. Det er småt og hyggeligt og bedst af alt, så er der altid god stemning”.

Taro Valentin Brown, medarbejder i Av Club
Taro Valentin Brown, medarbejder i Av Club

/KB