vandhaneSorø VVS ApS
Juliesmindevej 17
4180 Sorø
Tlf. 57 83 20 90
admin@sorovvs.dk

Besøg Sorø VVS på Facebook 

Små og store VVS-opgaver
Fra nye zinktagrender på Lynge Kirke til nye brandhaner på Roskilde Universitet – Sorø VVS løser mange forskelligartede opgaver på hele Sjælland. De grønne biler kører mest på Vestsjælland fra udgangspunktet på Juliesmindevej 17, hvor firmaet har boet siden 2008. Sorø VVS blev grundlagt tilbage i 1971. Lars Jørgensen, der ejer firmaet i dag, startede i 1982 som lærling og blev i 1999 autoriseret VVS-installatør.

De spektakulære udfordringer på kirketårne og universiteter er naturligvis noget som man er stolt af, men VVS-firmaet i Sorø er lige så glade for de rutineprægede opgaver: “En dråbe fra vandhanen kan hurtigt blive til flere, og det kan blive dyrt i sidste ende. Hvis vandhanen drypper, kommer vi gerne og udbedrer problemet”, siger Lars Jørgensen.

Tagrender på Lynge Kirke
Tagrender på Lynge Kirke

Moderne grønne løsninger
Besparelser på vand og varme er noget, som de fleste husejere fokuserer meget på i dag. Også for miljøets skyld, og Sorø VVS har mange grønne løsninger til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet.

Uanset om du ønsker opvarmning med olie, gas, fjernvarme, biobrændsel, jordvarme eller solens stråler, kan Sorø VVS hjælpe. Et stående eller væghængt gasfyr fra Vaillant sikrer dig alle fordelene ved gasfyring: Komfort, god varmeøkonomi og driftssikkerhed i mange år fremover.

Det tyske firma Vaillant blev grundlagt i 1874 og er i dag en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion. Mærket står for miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer, og via Sorø VVS kan du eksempelvis få installeret en af de mest energieffektive varmepumper på markedet.

Brandhaner på RUC
Brandhaner på RUC

Overvejer du biobrændsel?
Mange danske husstande opvarmes stadig af gamle oliefyr, og der er mange penge at spare ved at skifte til et moderne anlæg. I landområder uden tilslutningspligt til fjernvarme eller naturgas kan biobrændsel være relevant.

Biobrændsel er et mangeartet begreb, men i enfamiliehuse er det som regel træ, der fyres med. Hvis du har et energieffektivt fyringsanlæg og forstår at fyre optimalt, kan biobrændsel være en billig og miljørigtig måde at varme huset op på. Hos Sorø VVS får du en grundig rådgivning om fordele/ulemper, indretning og brug, så du kan vælge den bedste løsning.

Køkken og bad
Skal du have nyt køkken eller bad, finder du hos Sorø VVS specialister i vaskekummer, vandhaner, vaskemaskiner og gulvvarme, så husets vigtigste rum kan blive både flot og funktionelt indrettet.

Sorø VVS beskæftiger sig med alle former for blikkenslager- og VVS arbejde.

Kontakt Sorø VVS for et uforpligtende tilbud.


sølvpartner