RN Entreprenør Aps
Autoriseret kloakmester
Suså Landevej 137
4171 Glumsø
70 22 54 58
info@rn-entreprenoer.dk

Følg RN Entreprenør på Facebook 

Dit naturlige valg i Sorøområdet
Midt på Sjælland ligger RN Entreprenør, og den geografiske placering giver en fordel i forhold til at servicere det meste af Sjælland ikke mindst kunderne i Sorø Kommune. RN står for Rune Larsen, der sætter en ære i at udføre jobbet med høj kvalitet og serviceniveau med aflevering til aftalt tid og pris.

Autoriseret kloakmester med stor erfaring
Firmaet udfører alle former for kloakservice og har stor erfaring indenfor alle typer kloaksystemer og kloakserviceopgaver. Når du planlægger nybyggeri eller renovering af eksisterende installationer, kan RN Entreprenør Aps være med hele vejen fra planlægningsfasen og projektering til anmeldelse til din Tekniske forvaltning samt udførelse og afslutning. RN Entreprenør sikrer, at du får den rette løsning til spildevandsrensning både ved tilslutning til det kommunale kloaksystem eller ved etablering af din egen spildevandsrensning, hvis du bor i det åbne land.

Få hurtig hjælp når skaden er sket
Firmaet er eksperter i at udbedre skaderne, hvis der går hul på dine kloakrør. Ofte kan problemerne løses ved en strømpeforing eller punktrenovering, i andre tilfælde skal rørene graves fri og skaden udbedres, eller rør og brønde skal fornys.

Arbejdet med kloakering er en tillidssag, for når rørene først er dækket til igen, er det svært at opdage skader eller konstruktionsfejl. RN Entreprenør er autoriseret kloakmestervirksomhed med godkendt kvalitetsstyring og medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol. Du kan derfor regne med at firmaet lever op til ansvaret omkring udførelse, materialevalg og dokumentation.

Støbning af fundamenter, gravearbejde og kabelgravning
RN Entreprenør udfører fundament- og sokkelarbejde på en lang række forskellige bygningstyper som f.eks. parcelhuse, andelsboliger, ejerboliger, landbrugshaller, industrihaller, tilbygninger og ombygninger. Du bestemmer om firmaet skal stå for hovedentreprisen, om du hyrer direkte til opgaven, eller om du vil bruge RN Entreprenør som underentreprenør.

Det er oplagt at tænke RN Entreprenør ind i byggeprojektet, da firmaet også kan stå for kloakering og anlæg af diverse rensnings- og genindvindingsanlæg. Derudover er anlægsgartneri et stort arbejdsområde og firmaet kan tænkes ind i arbejdet med den omkringliggende grund.

Anlægsgartner og haveservice, fliser og belægning og træfældning
RN Entreprenør Aps har lang erfaring indenfor haveservice og anlæg af haver og kan hyres til hele eller dele af opgaven på grunden. Firmaet tilbyder lægning af fliser og belægningssten, græs og rullegræs, jordarbejde og dræning, træfældning, stubfræsning og rodfræsning m.m.

Vognmandskørsel og snerydning
Firmaet har en stor og specialiseret vogn- og maskinpark. Transport af materialer er en vigtig del af forretningen, og mange lokale håndværkere er kunder. Firmaet samarbejder med murermestre, tømrere, brolæggere, anlægsgartnere om levering af materialer og bortskaffelse. Du kan bl.a. få fragtet pallegods, fliser og belægningssten, træpiller, store sække m.m. Som privatkunde kan du f.eks. bestille levering af stabilgrus til den nye terrasse eller bortkørsel af bygningsaffald. Du kan altid ringe for et uforpligtende tilbud.

Firmaet har ligeledes stor erfaring med snerydning og saltning i vinterhalvåret og hjælper både private kunder, ejendomsforeninger og virksomheder.

Ros til RN Entreprenør fra kunderne
Når man klikker ind på firmaets Facebookside er der mange tilfredse kunder, som bl.a. skriver…

”Super service! Super pris! Super flot arbejde! – Mimi

”Tak for det fine projekt i garagen” – Hanne

Kontakt RN Entreprenør

 

premiumpartner

 

Del på sociale medier