Peter Lindblom
Peter Lindblom

Process Engineering A/S
Energivej 3
4180 Sorø
Afdelingsleder: Peter Lindblom
Mobil: 29 86 80 51
E-mail: pl@proeng.dk

Rådgiver procesindustrien
Process Engineering blev grundlagt i 1999, og har siden starten fokuseret på procesindustrien. I 2009 blev der åbnet et kontor i Kalundborg som i 2014 flyttede til de nuværende kontorer i Sorø. Der er fortsat et stort potentiale i Danmark hos både slutbrugere og systembyggere, som har brug for hjælp til at opbygge procesanlæg indenfor bl.a. fødevarer, medicin, raffinaderi- og kemisk virksomhed.

Process Engineering A/S har siden starten serviceret procesindustrien inden for nedenstående brancher.
• Procesanlæg til levnedsmiddelindustrien
• CIP anlæg til levnedsmiddelindustrien
• Procesanlæg til farmaceutisk industri
• Udviklingsopgaver for anlægsleverandører
• Procesanlæg til gasindustrien
• CE mærkning af trykbeholdere og trykbærende anlæg
• CE mærkning af procesanlæg
• ATEX rådgivning herunder zone klassificering
• Statiske og mekaniske konstruktionsopgaver for maskinindustrien

proengLokale eksperter
Blandt tidligere og nuværende kunder finder man nogle af de største koncerner i Danmark, bl.a. Arla Foods, Statoil, Carlsberg og Maersk. Som regel udføres opgaverne ude hos kunderne for på den måde at være tæt på processerne. Af samme grund har Process Engineering valgt at bosætte sig på kontorer flere steder i landet. Dermed bliver det også lettere at rekruttere de rigtige medarbejdere, for de fleste vil jo helst undgå at pendle.

Afdelingerne ligger centralt placeret i Sorø, Brøndby, Aarhus, Aalborg og hovedkontoret i Fredericia, der råder over alle moderne kontorfaciliteter med tilhørende hard- og software.

Små og store opgaver
Process Engineering A/S har siden starten udelukkende ansat ingeniører og teknikere med mange års erfaring. Alle ansatte har forskellige erfaringer, så virksomheden kan løse enhver opgave. I skrivende stund beskæftiger Process Engineering 65 medarbejdere, primært ingeniører, men også maskinmestre, maskinteknikere/tegnere, mejeriteknikere og en administrativ medarbejder.

Energiens Hus
Energiens Hus

Process Engineering A/S løser alle opgaver fra få timers varighed, til projekter som strækker sig over halve og hele år. Du er altid velkommen til at kontakte virksomheden og få et uforpligtende tilbud. De møder gerne op til en snak om et evt. samarbejde.

Energiens Hus
Hvis din virksomhed ligger på Sjælland, kan du med fordel besøge Process Engineering A/S i Sorø. Med udgangspunkt i det inspirerende og dynamiske forretningsmiljø i Energiens Hus rådgives virksomheder i lokalområdet.


sølvpartner

Del på sociale medier