Ib Nordmark VVS A/S
v/ Ib Nordmark
Glumsø Erhvervspark 3
4171 Glumsø
Tlf. 57 46 38 00
nordmark.vvs@mail.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag 7.00 – 15.15
Fredag 7.00 – 14.30

VVS-ekspert på Sjælland
Ib Nordmark startede som selvstændig tilbage i 1994, da han etablerede sit firma Ib Nordmark VVS. I årene, der er gået siden, er firmaet vokset støt og roligt, så det i dag består af fem fuldt udstyrede servicevogne med både materialer og værktøj.

Firmaet var i 2003 vokset ud af de daværende rammer, og man flyttede til et nyopført byggeri i Glumsø Erhvervspark, hvor der blev etableret værksted, kontorlokale samt en mindre udstilling. Det er en ideel placering for firmaet, fordi de faguddannede vvs-montører dermed hurtigt til dagligt kan servicere kunderne i Sorø, Ringsted, Slagelse og Næstved.

I 2021 blev firmaet kåret til Region Sjællands Bedst Anbefalede VVS’er. Dette var tredje gang de vandt prisen.

Specialister i varme
Hos Ib Nordmark VVS laver montørerne alt fra badeværelser til den almindelige udskiftning af haner og rør, men firmaets speciale er varme-området. Medarbejderne har mange års erfaring med solvarme, jordvarme, pillefyr, gasfyr, varmepumper, og de enkelte opgaver indledes typisk med en grundig energirådgivning baseret på individuelle behov.

Er dine varmeudgifterne ved at løbe løbsk, eller vil du gerne gøre en ekstra indsats for miljøet? Ib Nordmark VVS tager gerne turen fra Glumsø til Sorø til en uforpligtende snak om dine varmeudfordringer og hvilke løsninger, der kunne være relevante.

Ring på tlf. 57 46 38 00 eller kontakt firmaet via hjemmesiden.


sølvpartner