Carsten Hansen t.h.

Elektrogården ApS
Metalvej 13
4180 Sorø
Tlf. 57 83 47 30

Små og store opgaver
Elektrogården udfører alle typer el-opgaver for erhverv og private; “vi hænger lampen over spisebordet og energioptimerer hele virksomheden”, fortæller Carsten Hansen.

“Vi leverer el-opgaver i forbindelse med nybygninger og ombygninger og reparerer fejlramte installationer. Vi har mange års erfaring med at udføre el-arbejde for industrien, butikker, kontorer, landbrug og private. Elektrogården leverer el-installationer, alarmer og overvågning, solceller og varmepumper, energioptimering, netværk til boligen og firmaet, kabelsøgning og meget mere.”

Dækker hele regionen
Elektrogården blev grundlagt i Dianalund i 1972 og omfatter i dag ca. 25 medarbejdere. Det nybyggede hovedsæde har fra 2011 haft adresse ved siden af genbrugsstationen. Servicevognene kører primært på Vestsjælland, men dækker det meste af Sjælland.

Elektrogården har 24-timers vagtberedskab, så du kan når som helst ringe til dem på tlf. 57 83 47 30.

Sikkerhed
Markedet for alarmer og overvågning til private boliger er i kraftig vækst. Elektrogården er en ISO certificeret alarm-virksomhed, hvilket blandt andet betyder, at de er godkendt af forsikringsselskaberne. Du får en god individuel rådgivning, inden du vælger tyverialarm, kameraovervågning eller lignende. Du er velkommen til at bestille en gratis sikkerhedsgennemgang af din bolig.

Energioptimering
Mange virksomheder og private husstande spilder god energi til skade for miljø og pengepung. En gennemgang af din bolig kan give dig overblik over dit energiforbrug og hvilken type renovering, der bedst kan betale sig; solceller, jordvarme eller måske en varmepumpe. Elektrogårdens energivejleder vil også komme med forslag, der ikke har med el at gøre; isolering eller nye vinduer/døre.

Hurtigt internet
Specialister hjælper gerne med at etablere den optimale internetløsning i dit hjem eller din virksomhed: “Vi kan fortråde tv, radio, telefon og pc sammen på nettet. Vi rådgiver omkring valg af netværkstyper og kan hjælpe med at distribuere netværket, uanset om der er behov for en fiberløsning, en traditionel kobberløsning eller et trådløst net”.

Kabelsøgning
Skal du have en ny lagerhal, en ny garage eller en haveomlægning, anbefaler Elektrogården kabelsøgning i jord, inden gravearbejdet går i gang: “Vi kan finde alle typer kabler og mærke dem, så gravemaskinen kan gå udenom eller ovenover. Er skaden sket, kan vi finde frem til bruddet, uden at grave ned til hele kablet.”


sølvpartner