dynamisk fodplejeDynamisk Fodpleje
Rolighed 22
4180 Sorø
Tlf. 30 56 11 55

Forkæl dine fødder
Vores fødder skal bære os gennem hele livet, men desværre har mange mennesker ofte tendens til at gemme dem væk i sko og strømper, og derved glemme at give dem den forkælelse de fortjener og trænger til. Dynamisk Fodpleje i hjertet af Sorø står klar til at hjælpe dig med at passe på dine fødder, og vil udføre den behandling som passer dine fødder bedst.

Professionel håndtering af store og små fodproblemer
Fodklinikken er ejet af Tina Børre, som er en uddannet lægeeksamineret fodplejer, og har som mission i livet at passe og pleje alle slags fødder. Dynamisk Fodpleje tilbyder en lang række behandlinger, der vil gøre dine fødder sunde og stærke, hvilket vil smitte af på hele din krop og velvære.

Dynamisk Fodpleje tilbyder behandlinger til diverse fodproblemer, såsom hård hud, ligtorne, vorter, hælerevner, nedgroede negle og neglesvamp. Hvis du blot vil nusse om dine fødder, kan du i klinikken få fodbad, fugtighedspleje eller få opfrisket eller påsat Shellak, så dine tæer er klar til sandalerne.

Tina Børre. Lægeeksamineret fodplejer
Tina Børre. Lægeeksamineret fodplejer

Tina Børre laver desuden forundersøgelser af dine fødder, og kan herved tidligt identificere eventuelle problemer, og derefter behandle dem. Hun står altid klar til at give råd og vejledning om både store og små fodproblemer, så kontakt klinikken og få en god snak.

Hårfjerning
Når man alligevel er et smut forbi Dynamisk Fodpleje i Sorø, kan man passende kombinere besøget med en voksehandling. Tina Børre tilbyder voksbehandlinger af arme, ben og overlæbe/hage, og udfører behandlingerne yderst professionelt og altid så smertefrit, som det nu er muligt med sådanne behandlinger.

Kvalitetsprodukter
Dynamisk Fodpleje bruger altid veltestede og professionelle produkter i behandlingerne, så du får den absolut bedste behandling.

Klinikken er desuden forhandler af Scholl produkter, og sælger blandt andet deres strømper, som vil holde dine fødder friske og tørre hele dagen.


Dynamisk Fodpleje 19Giv en god oplevelse i gave

Hvis du er i det gavmilde hjørne, eller blot vil forkæle dig selv på længere sigt, kan der købes gavekort eller 5-turs klippekort til klinikken, som kan motivere til at passe bedre på sine fødder. Tina Børre sørger altid for at pakke gavekortene kreativt ind, så de ikke giver den ’flade’ oplevelse, som gavekort ellers kan udstråle.

Du er igennem disse gavekort sikret en god oplevelse for modtageren. Tidligere kunder beskriver blandt andet Tina Børre som ”Sorøs bedste fodnusser”, men advarer samtidig om, at hendes behandlinger er ”stærkt vanedannende”.

Gør dine fødder en tjeneste, ring og bestil tid til en behandling!

Følg Dynamisk Fodpleje på Facebook

Priser.
Fodbehandling (alm. behandling) 360 kr.
Fodbehandling (kompliceret behandling 450 kr.
Fodbehandling (del behandling) 250 kr.
Bøjlebehandling (1 stk.) 149 kr.
Korrektion af bøjle (1 stk.) 49 kr.
Klipning af fingernegle 80 kr.
Vorte behandling (pr. gang) 250 kr.
Parafin behandling (hænder eller fødder) 199 kr.
Shellak (1 farve, hænder eller fødder) 275 kr.
Shellak på fødder (I forbindelse med behandling) 250 kr.
Shellak (fransk) 325 kr.
Aftagning af Shellak 90 kr.
Voksbehandling / ½ ben 199 kr.
Voksbehandling / Arme 199 kr.
Voksbehandling / Hage og overlæbe 100 kr.

Optagelse af journal 69 kr.
‘Bare lige’ 150 kr.

Udeblivelse koster 140 kr. Afbud senest dagen før kl. 14.00.

Gavekort udstedes og køb af 5-turs klippekort.


premiumpartner

Del på sociale medier