Altan.dk A/S
Næstvedvej 60
4180 Sorø
Tlf. 70 26 83 03

Altan.dk på Facebook

Det gode liv i byen
Altan.dk er mere end bare en altanentreprenør. Det er lige så meget en servicevirksomhed, som varetager projektering, statiske beregninger, myndighedsbehandling mv., når du skal have lavet en altan.

Virksomheden med hovedkontor i Sorø har egne håndværkere og ingeniører ansat, dygtige folk som er efteruddannet på firmaets eget Altan Akademi. De samme personer er med i altanprojektet fra start til slut, hvilket medfører en relativ kort byggeproces – projektlederne tager sig af alt det administrative bøvl, så du kan nyde ventetiden i ro og mag. Direktør Casper Knudsen har satset butikken på dansk arbejdskraft. Alle altanmontører i Altan.dk arbejder som selv­styrende teams med høj grad af frihed under ansvar.

Susanne & Peter Knudsen

Pionerer på området
Altan.dk A/S blev etableret af Caspers far, Peter, i 2006 og beskæftiger i dag 150 medarbejdere, der bygger ca. 3.000 altaner årligt. Firmaet lå oprindeligt i Ringsted, som en del af Ringsted Bygningsentreprise, men flyttede i 1996 til Æblegården i Sorø som selvstændig altanvirksomhed. Altan.dk har omtrent 20 års erfaring med altaner i Danmark og har været pioner i det danske altanboom.

Lys og luft
Kunderne i Altan.dk er beboere og boligforeninger i eksisterende etageejendomme, der drømmer om at få altan – eller en ny og bedre altan. Moderne mennesker vil have lys og luft i deres bolig; med en altan får man udgang til det fri året rundt og ekstra plads til gæster og opbevaring, når vejret tillader. Jo flere i bygningen, der ønsker en altan, jo mere kan man reducere udgiften. En altan bevirker desuden en markant værdistigning af ejendommen.

Altan.dk måler altid kundetilfredsheden, når en sag er afsluttet. Kundens svar udmøntes i en sur, neutral eller glad smiley, og Altan.dk kan bryste sig af overvældende mange grønne ansigter.

Den Sorø-baserede virksomhed har showrooms i København og Århus, og du er også meget velkommen til at downloade brochurer til inspiration. Du kan også se et væld af referencer fra folk i hele landet, der har fået nye, lækre altaner.

Altan.dk har søsterfirmaet Alevator.dk og det associerede firma platform.as


sølvpartner