Altan.dk A/S
Næstvedvej 60
4180 Sorø
Tlf. 70 26 83 03

Altan.dk på Facebook

Det gode liv i byen
Altan.dk er mere end bare en altanentreprenør. Det er lige så meget en servicevirksomhed, som varetager projektering, statiske beregninger, myndighedsbehandling mv., når du skal have lavet en altan.

Virksomheden med hovedkontor i Sorø har egne håndværkere og ingeniører ansat, dygtige folk som er efteruddannet på firmaets eget Altan Akademi. De samme personer er med i altanprojektet fra start til slut, hvilket medfører en relativ kort byggeproces – projektlederne tager sig af alt det administrative bøvl, så du kan nyde ventetiden i ro og mag. 

Kunderne i Altan.dk er beboere og boligforeninger i eksisterende etageejendomme, der drømmer om at få altan – eller en ny og bedre altan. Moderne mennesker vil have lys og luft i deres bolig; med en altan får man udgang til det fri året rundt og ekstra plads til gæster og opbevaring, når vejret tillader. Jo flere i bygningen, der ønsker en altan, jo mere kan man reducere udgiften. En altan bevirker desuden en markant værdistigning af ejendommen.

Pioner i det danske altanboom
I 2019 besluttede Altan.dk sig for, for alvor, at gøre indtog på det svenske marked for altaner og elevatorer. Virksomheden er således rykket ind i lokaler i den sydsvenske by Väsjö, mens Göteborg er den by hvor man i første omgang forventer at hente flest projekter. Læs mere på den svenske hjemmeside www.altandk.se.

Samme år blev Altan.dk lagt sammen med søstervirksomheden Alevator.dk som indbygger elevatorer i byens ældre etageejendomme. Sammenlægningen blev markeret med en helt ny visuel identitet.

Altan.dk A/S blev etableret af Peter Knudsen tilbage i 2006 og beskæftiger i dag 150 medarbejdere, der bygger ca. 3.000 altaner og 25 elevatorer årligt i Danmark og Sverige. 

Firmaet har over 20 års erfaring med altaner i Danmark og har været pioner i det danske altanboom.

 


sølvpartner