Skal du finde de mest behagelige og bæredygtige underbukser i Sorø? Vi giver dig tre typer af underbukser til herrer samt tre konkrete eksempler, der passer til en bæredygtig livsstil. Du skal være særlig opmærksom på pasformen, og materialet for at opnå den bedste komfort og holdbarhed.

Det skal være rart at gå med underbukser både på kroppen, men også for den bæredygtige bevidsthed. Hvis du køber et par herre underbukser af svingende kvalitet, vil du over tid komme til at opleve ubehag. Det ubehag giver dig større incitament til at smide underbukserne ud, og dermed ikke kunne beholde dem i længere tid.

I denne korte artikel giver vi dig et overblik over, hvordan du finder underbukser, der sidder godt og holder længere, dermed sparer du også penge i det lange løb. Vi har fundet tre populære typer af underbukser til herre. Alle disse typer har deres fordele og ulemper, og kan med rette bruges til forskellige aktiviteter.

1. Par: De klassiske boxershorts – løse og behagelige

De klassiske boxershorts er mere løse, og giver mindre støtte end de andre to underbukser. Ofte har de en elastisk talje og en knap foran. Da de er løse, er benene åbne med en lille syning nederst.

De er gode til at have på sammen med et par løse bukser, eller når du skal sove.

Fordele:
● Løse og luftige
● Lavet af absorberende bomuld
● Holder i lang tid

Ulemper:
● Har en tendens til at samle sig indenunder bukserne
● Der er for meget stof til at have på sammen med skinny jeans
● De støtter ikke nok til fysisk aktivitet
● Den elastiske talje kan blive ubehagelig, fordi den ikke er dækket med bomuld.

2. Par: Briefs

Briefs er genkendelige på deres elastiske bånd, ingen ben og mindre størrelse. De skaber en y-formet front foran, så de dækker fra toppen ned til forlåret, mens de formår at dække hele bagdelen. Briefs giver eminent støtte, og kravler ikke op af benet som de klassiske boxershorts gør.
De er perfekte, hvis du skal have stramme bukser på, eller arbejder ved et skrivebord hele dagen – de skaber nemlig en naturlig fleksibilitet mellem benet og overkroppen.

Fordele:
● Ideelle til (skinny) jeans
● Perfekt hvis du sidder meget ned
● Materialet glider ikke op af benet
● Gør dine ben længere

Ulemper:
● Gammeldags look
● Kan forstørre bredere og større former hos folk

3. Par: Boxerbriefs

Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af de to foregående typer af underbukser. Deres snit er ligesom de klassiske boxershorts, mens deres gode støtte kommer fra de mindre briefs. Ligesom briefs beholder boxerbriefs deres fit stortset hele dagen. De er gode til fysisk aktivitet, og ser godt ud på typen, der måske ikke er i den bedste form.

Senere er der kommet længere typer af boxerbriefs, som også har kompression. Det betyder, at de er særligt gode til at dyrke fitness eller sport med, da de bestandigt holder musklerne varme på lårene.

Fordele:
● Forener de gode kvaliteter fra de klassiske boxershorts og briefs
● Fungerer sammen med alle typer af bukser
● Særligt gode til fysisk aktivitet – især kompressions modellen

Ulemper:
● Dårligere end briefs til at sidde længere tid ned med – men er stadig bedre end de klassiske boxershorts

Her er 3 afslappede underbukser

1. Boxerbriefs fra Bison

Boxerbriefs fra Bison. Lavet i bomuldsblend med stretch for øget komfort og bevægelighed. Fås som ensfarvede eller mønstrede.

2. Briefs fra JBS

Briefs fra JBS of Denmark. Modellen er fremstillet i en behagelig blanding af økologisk bomuld og elastan, som sikrer en tæt og god pasform. Elastik med diskret logo i taljen.

3. Klassiske boxershorts fra JBS

Boksershorts fra JBS. Lavet i 100% bomuld. Findes i flere forskellige designs, enten med striber, tern eller ensfarvede. Lang model som sidder løst.

Hvis du har lyst til at prøve de mest behagelige underbukser i 2019 med gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.