”Værkstedskoncert” i Klosterkirken
Fredag den 6. februar kl. 17 kan du opleve Sorø drenge- og mandskors koncert i Sorø Klosterkirke. Medlemmerne af koret arbejder nemlig, udover korarbejdet, med at finpudse og tilrettelægge solosange, som de i øjeblikket beskæftiger sig med. Deres sangværksted er at finde i kirkens Nordre Korsarm, og det er netop her, at koret vil fremføre de sange, som de aktuelt beskæftiger sig med. Korets sangpædagog Louise Pape vil stå for tilrettelæggelsen. Fri entré.

Minikonfirmandforløb
Fra onsdagen den 18. februar og de efterfølgende 5 onsdage tilbyder Sorø Menighedsråd minikonfirmandundervisning til børn på 3. klassetrin. Børnene vil, gennem oplæsning, leg og mindre opgaver, med dette kursus få et indblik i kirken og kristendommen. Der er tale om i alt 6 onsdage fra den 18. februar til og med forløbets afslutning onsdag den 25. marts, hvor undervisningen hver gang vil vare kl. 14:30 – 16:00 og foregå i Sorø Klosterkirke. Efter undervisningen på den sidste onsdag, den 25. marts, vil forældre og søskende være mere end velkommen til en hyggelig eftermiddag med kaffe og kage. Tilmelding inden den 9. februar på mail: grethem37@gmail.com

Sorø Klosterkirkes Drengekor og Sorø Musiske Skole giver koncert
Glæd dig til fredag den 27. februar, når Sorø Klosterkirkes Drengekor og Sorø Musiske Skole giver koncert så det synger. Koncerten foregår i Sorø Klosterkirke, hvor blandt andet Schuberts Messe i G-dur er på programmet. Der kan endnu ikke løftes slør for, hvilke spændende fremførelser, der ellers er tale om, men der er er tale om en enestående koncert. Fri entré.

sorø klosterkirke