IMAG0962De Konservative deltog i Sange i Sommernatten søndag den 14. juni. Brian Mikkelsen sang aftenen ind, sammen med 200 glade sangentusiaster og borgmester Gert Jørgensen.

“Når vi i det Konservative Folkeparti taler kultur ser vi på bredden i kulturen. Den danske sangskat er en væsentlig del af den danske kultur,” fortæller vælgerforeningsformand Sofie Torpegaard.

“Dagen endte i ren samklang og hygge med folkelig kulturel stemning på en dejlig sommeraften. Lettere kold, som det ses på billedet. Men også ren hygge ved søen”, skriver Sofie Torpegaard.

Brian Mikkelsen udtaler:

”Arrangementer som ”Sang i sommernatten” er vigtig for en kulturby som Sorø, og opbakningen fra det lokal erhvervsliv betyder meget. Jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at deltage, da kulturen i alle sine udfoldelser er vigtig for både samhørighed og selvforståelse. Dette gælder både lokalt og nationalt.”

De Glade Sangsvaner arrangerer hvert år Sange i sommernatten. Det sker traditionen tro på Kinahøjen i Akademihaven, hvor folk nyder medbragt mad, inden programmet starter.