Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halloween i efterårsferien

13. oktober 2018 - 21. oktober 2018

Hygge, gyyyyys og masser af aktiviteter til halloween i Birkegårdens Haver hele efterårsferien fra lørdag den 13. til søndag den 21. oktober fra kl. 11-17.

 

Birkegårdens Haver, halloween (foto fra Birkegården)

Havernes gyldne farver stråler om kap med de hundredvis af gule og orange græskar i alle størrelser, når du besøger Birkegården fra lørdag den 13. oktober. Og så er det ikke bare græskar, som du ser de fleste andre steder – nej, hos Merry og Finn Sørensen er der tegnet, syet og stillet op de sidste mange uger, for at du kan mødes af både prinser, prinsesser og adskillige andre eventyrfigurer.

I efterårsferien bliver der sædvanen tro afholdt festlig halloween i Birkegårdens Haver. Haverne indbyder til udendørsaktiviteter, hvor du kan ride på æsler, eller du kan få vind i håret på vores ATV’ere. Hvis vejret tillader det, så tænder vi bål, laver dej til snobrød – som du og familien kan hygge jer med om eftermiddagen. Mange aktiviteter er ganske gratis, få koster 10, 20 eller 30 kr.

For alle kreative sjæle kan der udhules og skæres i græskar – du kan naturligvis købe dit eget færdige græskar med hjem. Eller lade det udstille i Birkegårdens Haver lørdag den 20. oktober, hvor vi sætter lys i alle de græskar, der er kreeret i ugens løb. Er du til udendørs skattejagt, indendørs spøgelseslabyrint (til både store og små) eller måske til flot ansigtsmaling, så er det også en mulighed – ingen kommer til at kede sig. Se hele programmet på birkegaarden.dk

200 fantasifulde halmfigurer

Du kan møde omkring 200 flotte, sjove og rigtige uhyggelige halmfigurer rundt omkring i haverne. Kig dig godt omkring når du bevæger dig rundt, både hekse og spøgelser er sluppet løs, du støder på dem, når du allermindst mindst venter det.
I caféen er der blevet bagt lækre burgerboller i mange farver til halloweenugen. Når sulten melder sig, kan både store og små få stillet sulten i ægte monsterburgere. Jo – ingen behøver at gå sultne hjem.

Græskarlygter, havevandring og rigtig børnebuffet

Lørdag den 20., kl. 16.30 fører Merry Sørensen an på en smuk efterårsvandring i haverne og fra kl. 17.30 er der dækket op til den helt store monster-burger-buffet i Café Klokkeblomst. Byg din egen burger i lige den farve du gerne vil. Når mørket sænker sig, kommer der lys i de flotte græskarlygter på havegangene – en rigtig hyggelig afslutning på en uge med både gys, hekse og spøgelser.
Vi fejrer halloween fra lørdag den 13. – søndag den 21. oktober fra kl. 11-17.

Detaljer

Start:
13. oktober 2018
Slut:
21. oktober 2018

Sted

Birkegaardens Haver
Tågerupvej 4
Ruds Vedby, 4291 Danmark
+ Google Maps