Skal væksten i Centraleuropa også gavne DIN virksomhed? Så kom til Sorø Erhvervs eksportseminar den 5. april og hør meget mere om mulighederne. Sorø Kommune oplyser:

Prag2015--069Centraleuropa og Balkan er områder, som oplever en stærk vækst i disse år. En del af væksten kan komme danske virksomheder til gode, hvis de forstår at udnytte mulighederne. Derfor inviterer Sorø Erhverv i samarbejde med Eksportrådet, Dansk Erhvervsfremme og Væksthus Sjælland til eksportseminar den 5. april.

Her vil man kunne møde repræsentanter for Eksportrådet og handelschefer fra de danske ambassader i de enkelte markeder og høre om mulighederne for både små og store virksomheder.

Erhvervschef i Sorø Kommune, Niels-Henrik Glisbjerg, siger:

– Jeg var for nyligt med Dansk Erhvervsfremme i Prag. Her oplevede jeg virkelig en højt professionaliseret, super moderne maskinindustri, som sagtens kan konkurrere med danske virksomheder, når det gælder kvalitet. Til gengæld ser jeg også gode muligheder for danske virksomheder i forhold til at levere de højt specialiserede ydelser, som danske virksomheder typisk er gode til. Så Centraleuropa og Balkan er en region, der både giver virksomhederne skarp konkurrence og åbner nye markeder for de virksomheder, der har blik for mulighederne.

Tid og sted

Eksportseminaret finder sted hos Gefion på Fulbyvej 15, 4180 Sorø den 5. april kl. 8.30-13.00.
Tilmelding til erhverv@soroe.dk. Arrangementet er gratis.

Program
Kl. 8.30 Ankomst, registrering, kaffe og te
Kl. 9.00 Velkomst ved Erhvervschef Niels-Henrik Glisbjerg, Sorø Erhverv
Kl. 9.10 Markedsmulighederne i Centraleuropa og på Balkan ved Stig Fugl Lund og eksportrådgiverne. I forbindelse hermed vil de enkelte rådgivere fra de forskellige markeder komme med korte input om konkrete sektorer/markedsmuligheder om deres land/marked.
Kl.10.20 Introduktion til Eksportrådet og deres palet af assistance/muligheder for danske virksomheder
Kl.10.30 En fortælling om at arbejde på disse markeder ved Jesper Kolind Poulsen Lassen fra LM Project ApS. LM Project er en af de voksende gazellevirksomheder i Sorø Kommune, og vil du vide mere om det så se www.lmprojects.dk.
Kl.11.00 Speeddating/individuelle virksomhedskonsultationer.
Kl.12.30 Arrangementet afsluttes med sandwich.