Rasmus Lind fra Sorø Roklub har roet hurtigt ved U23 verdens mesterskaberne i Raĉice, Tjekkiet den forgangne uge.

Onsdag leverede Rasmus et flot indledende løb og sikrede sig direkte adgang til semi-finalen, hvilket gav bonus i form af to hviledage.
Lørdag fik optakten til semi-finalen desværre indflydelse, da Rasmus blev dikteret en ekstra opvarmningsrunde og derefter måtte skynde sig til start. Da starten går står Rasmus’ båd stille lidt i startboksen og han må derfor forsøge at indhente det tabte i sidste halvdel af løbet, men en fjerde plads er ikke nok til a-finalen hvor tredje pladsen er adgangsgivende.
Søndag i b-finalen ror Rasmus igen et stærkt ræs – head-to-head med USA og bliver toer med kun 0.19 sekund efter USA. Tiden rakte til en fjerdeplads i a-finalen.

Som kun 19-årig i U23 klassen opnår Rasmus Lind således en flot 8. plads af 22 deltagere, et resultat som lover rigtig godt for Rasmus de kommende år.

Banen i Tjekkiet er udgravet og anlagt kun med roning for øje og er således meget velfungerende i smukke omgivelser. Årets U23 VM er forløber for Verdens Mesterskaberne for seniorer i 2022, som afholdes på samme bane.

Næste udfordring for Rasmus og klubkammeraterne bliver ved årets test regatta i Århus d. 21-22. august, hvor der ligeledes er udtagelse til Baltic Cup.