Årets Kyndelmisse blev et brag af en fest. Arrangørerne vurderer, at ca. 3200 mennesker lagde vejen forbi Sorø for at opleve blandt andet Akademihaven, som var forvandlet til et fortryllet landskab af lys, installationer og musik.

– Det er 14. år vi holder Kyndelmisse i Sorø, og hvert eneste år er det noget helt særligt. Det er fantastisk at bevæge sig rundt i byen og fornemme folks begejstring. Jeg vil gerne sig tak til publikum – til alle de mange mennesker som har bevæget sig ud i mørket og vinterkulden for at opleve det helt særlige, man kun kan opleve denne ene aften om året. Det er dejligt, at så mange bakker op om arrangementet, og dermed gør det muligt for os at lave det. Det er det hele værd, siger en glad Sanne Lohmann, som her kl. 22 lørdag den 24. januar har travlt med at rulle kabler sammen og pakke årets brag af en lysfest sammen.

– Jeg vil gerne sige tusind tak til de mange mennesker som har været med til at stable årets Kyndelmisse på benene. Det er jo et arrangement som er fuldstændigt baseret på frivillighed, og det er imponerende, hvad det kan lykkes at skabe i fællesskab. Det er også dejligt at se, at der hvert år kommer flere aktører, som gerne vil være en del af festen, siger Sanne Lohmann.

Arrangørerne vurderer, at ca. 3200 mennesker har besøgt årets Kyndelmisse, og der har aftenen igennem været godt besøgt på både rundvisninger og åbent hus-arrangementer.