Torsdag den 23. oktober kl. 13 – 17 kan du i Borgerservice få hjælp til, hvordan du får en lavere energiregning eller kommer i gang med energirenovering af dit hus. Sorø Kommune slår denne dag dørene op for en energirådgiver-café, hvor en rådgiver fra Energitjenesten giver op til 30 minutters individuel rådgivning og guider dig på rette vej i din søgen efter energirigtige løsninger i lige netop dit hus. Det er gratis at deltage, men det anbefales at reservere tid.

Går du og overvejer, om energirenovering kan betale sig i dit hus? Eller er du nået så langt, at du skal bruge hjælp til at prioritere, om det skal være efterisolering, nye vinduer eller udskiftning af oliefyr der skal tages fat på? Så kig forbi når Borgerservice den 23. oktober lægger lokale til en energirådgiver-cafe, hvor du kan få individuel hjælp til dine energispørgsmål fra en uvildig rådgiver fra Energitjenesten.

Klimamedarbejder Anders K. Knudsen siger om tiltaget: -Initiativet med en energirådgiver-cafe er kommet, da det viser sig, at mange folk har behov for uvildig rådgivning for at prioritere energitiltag i deres bolig. Derfor tilbyder Sorø Kommune en håndsrækning til dem, der fx ønsker at gå i gang med energirenovering, men ikke på stående fod har overblik over, hvad de kan udføre af energibesparende tiltag, eller hvad de kan opnå med deres investeringsramme. Og med en rådgiver fra Energitjenesten er der direkte adgang til viden om alt fra udskiftning af oliefyr til isolering og nye vinduer.

Rådgivercafeen holder åben i tidsrummet kl. 13.00 – 17:00 hvor du kan booke energirådgiveren til en halv times individuel sparring. Her kan du få svar på spørgsmål om alt fra dit el- eller varmeforbrug, økonomien i efterisolering, valg af ny varmeforsyning – eller måske få inspiration før drømmehuset bygges. Du bør på dagen medbringe data om din ejendom, for eksempel tegninger og forbrugsoplysninger, for at sikre at energirådgiveren har det bedst mulige grundlag at vejlede på.

Du finder rådgivercafeen umiddelbart til højre for indgangen i Borgerservice, hvor der er sat et bord op til formålet. Du kan booke en tid til 30 minutters energivejledning ved at kontakte Sorø Kommunes klimamedarbejder Anders K. Knudsen: aknu@soroe.dk eller 6122 1887 senest onsdag den 22. oktober. Du er også velkommen til blot at møde op – måske er der en ledig tid.

Få rådgivning om, hvordan du kan spare både penge og energi i din bolig. Kom til energirådgiver-café på Sorø Rådhus den 23. oktober kl. 13-17.
Få rådgivning om, hvordan du kan spare både penge og energi i din bolig. Kom til energirådgiver-café på Sorø Rådhus den 23. oktober kl. 13-17.