Publikum fyldte igen forleden Tersløsegaard til sidste plads, så nu tilbydes nok en ekstraforestilling af den anmelderroste enakter. Det bliver lørdag den 28. november kl. 15.00.

tersløsegaardSkuespilleren Henrik Jandorf opførte igen i går søndag sin soloforestilling med autentiske Holbergtekster og uddrag af komedier som Barselsstuen og Den politiske Kandestøber. Den var den, der ved urpremieren i september blev rost for ”klar tale og smuk sammenhæng” og bedømt til seks stjerner i dagspressen. Forestillingen er vist for fulde huse, og mange har skrevet sig på venteliste, så nu er det besluttet at tilbyde en ekstra opførelse på Tersløsegaard lørdag den 28. november kl. 15.00.

Billetter kan reserveres på post@tersloesegaard eller tlf. 7446 6770. Prisen er igen kun 75 kr. Stykket varer en times tid.

Siden førsteopførelsen har forestillingen ændret navn til ”Holberg Authenticus”. Det er sket af hensyn til Grønnegårds Teatret i København, som for 15 år siden anvendte titlen ”Absolut Holberg” til et stykke, hvor nogle af hovedpersonerne fra flere forskellige komedier blev blandet sammen i en forestilling instrueret af Christoffer
Berdahl.

Skærmbillede 2015-10-27 07.33.42

 

Gæstespil i København

Fra Tersløsegaard flytter Henrik Jandorf i december sin forestilling til København. Det er aftalt, at Holberg Authenticus opføres på Holbergs fødselsdag torsdag den 3. december kl. 13.00 på Hofteatret. Denne historiske scene fra 1767 ligger på Slotsholmen lige bag Christiansborg og har plads til 180 tilskuere. Oplysning om billetsalg vil blive meddelt i begyndelsen af november.

 

HUSK syng dansk aften

Torsdag den 29. oktober inviterer Tersløsegaard til sangaften i forbindelse med Spil Dansk Dagen. Dørene til Holbergs stuer åbnes kl. 21.00 for et aftensangprogram under ledelse af sangerinden Mona Schreiber og med pianisten Vibeke Aggeboe. Arrangementet ligger i fortsættelse af aftenens koncert med musik af Carl Nielsen i Tersløse kirke kl. 19.30. På Tersløsegaard bydes på kaffe og hjemmebag i museumsstuerne. Entré er 50 kr. incl. serveringen og der kan reserveres plads ved henvendelse til foreviseren på tlf. 74466770 eller post@tersloesegaard.dk