Der er mange, som er af den opfattelse, at revisorer udelukkende hjælper virksomheder og erhvervsdrivende med bogføring og årsrapporter. Men det er ikke helt korrekt. En revisor kan nemlig hjælpe dig og din virksomhed med en lang række andre opgaver.

Det vil du blandt andet blive præsenteret for i det nedenstående. Efterfølgende kan det være, at du er blevet klogere på revisorfaget, så du – med større sikkerhed og forståelse – kan vælge den rigtige revisor i fremtiden, som kan være medvirkende til at øge din virksomheds succes.

Økonomisk sparring og rådgivning

En revisor er uddannet til at kunne hjælpe dig og din virksomhed. Det hænger sammen med, at revisoren har et indgåendende kendskab til nøgletal i virksomheder, hvorfor revisorer i mange tilfælde kan rådgive dig om, hvordan du kan optimere disse nøgletal i fremtiden.

Når man ønsker at udvikle sig som virksomhed, så kræver det flere kompetencer. Det er ikke nok at være en god leder. Det kræver også, at man har styr på sin økonomi, og hvordan man skal håndtere den. Det er ikke altid, at man har tid til at gøre dette, fordi man har travlt med at udvikle virksomheden.

I sådanne tilfælde kan en revisor fungere som en hjælpende hånd, der kan håndtere din økonomi, så du kan koncentrere dig om virksomhedens udvikling i stedet.

Masser af økonomiske aspekter at forholde sig til

Inden for revisorfaget er der utallige aspekter og begreber, som man skal tage stilling til. Hvis man ikke har en relevant uddannelse, er det ikke sikkert, at man har styr på disse begreber. Det kunne for eksempel være kørselsfradrag eller repræsentationsudgifter fra SKAT.

Når man ikke kender begreberne, kan man selvfølgelig heller ikke gøre noget ved dem. Det betyder altså, at en revisor kan hjælpe dig med problemstillinger, som du ikke engang vidste, der eksisterede.

En revisor er uddannet til at kunne hjælpe dig og din virksomhed. PR-foto