I de to år vi har udgivet magasiner i primært Slagelse Kommune er vi gentagne gange blevet opfordret til at udvide vores magasiner til omkringliggende kommuner. En opfordring vi er meget beærede over og taknemmelige for og som vi naturligvis er interesserede i at efterkomme. I år er Sorø Magasinet således introduceret i Sorø Kommune og til næste år kan både Ringsted og Kalundborg kommuner også se frem til deres eget magasin.

Ringsted Magasinet og Kalundborg Magasinet bliver partner med Dit Ringsted og Dit Kalundborg, ligesom Slagelse Magasinet og Sorø Magasinet er partnere med Dit Slagelse og Dit Sorø. Byportalerne.dk glæder sig til det udvidede samarbejde.

For at gøre det hele meget nemmere både for annoncører, læsere og os selv, har vi samlet alle magasinerne under ny fælles betegnelse: VORESMAGASIN.DK. MEN. Magasinerne, som du kender dem og deres navne ændres IKKE! Og således kan du i 2022 stadig læse Slagelse Magasinet og Sorø Magasinet og nye læsere kan glæde sig til Ringsted Magasinet og Kalundborg Magasinet.

Det nemme er, at magasinerne får fælles hjemmeside: www.voresmagasin.dk og når du skal have fat i os – UANSET hvilket magasin, det drejer sig om – så kan du altid fange mediekonsulent Tommy Hedemand på tommy@voresmagasin.dk og Katrine på katrine@voresmagasin.dk.

I 2022 udkommer magasinerne således:
Slagelse Magasinet i ugerne: 6, 14, 25, 32, 40 og 47
Sorø Magasinet i ugerne: 9, 22, 37 og 48
Ringsted Magasinet i ugerne: 9, 22, 37 og 48
Kalundborg Magasinet udkommer foreløbig 1 gang i uge 19.

Salget af annoncer til alle magasinerne er naturligvis allerede i fuld gang og er du interesseret i at være med – måske på en årsaftale i et eller flere magasiner med rabat – så er det NU du skal kontakte Tommy på tlf. 22 56 73 48. Siderne bliver booket efter først-til-mølle … og ja, bookingerne er i gang.

TUSIND tak for i år. Tak for alle annoncer, henvendelser, rosende ord og input i øvrigt. Uden jer var det slet ikke muligt at lave magasiner.

Vi håber vi også i 2022 kan leve op til jeres forventninger – vi skal gøre vores alle-bedste!

Mange ønsker om en glædelig jul og et godt nytår fra  Voresmagasin.dk og Byportalerne.dk