En tilpasset lokation samt et setup med lyd og lys i Fam. Ægirs nye selskabslokale. Goodiebags, vin og velsmagende lækkerier til ganen. Ja, der var lagt op til en toptunet aften i selskabet med Sorø Handel og Service og de mange dejlige butikker i Sorø. Modeshowets mange gæster sad forventningsfulde langs podiets lange gang. De kunne roligt glæde sig til at blive klogere på efterårets og vinterens mange hotte trends.

Mette Scharling fra Øjensynlig (konferencier) åbnede hele showet med glade smil og godt humør. Hun var klar til at guide os alle igennem aftenens flotte modeller, som stod og ventede på deres ’10 kilometers Catwalk’. Det var en fornøjelse at se showet suse afsted og modeller, som vi kender fra byens butikker, der var klædt smart på. De havde alle overskud til at give os det ekstra smil og sving med hoften, når de gik deres line-up langs podiet.

Modellerne var at finde i alle stilarter og aldersgrupper, og selv den mindste prinsesse nød det i fulde drag. 

Foto: ABW

Aftenen forløb fantastisk, publikum var i godt humør, og i showets pause var der skønne sager at finde på bordene. Det var i hele taget en fabelagtig, sjov og uformel aften, præcis som Sorø Handel & Service gerne vil have det. Der var plads til kant, farver og massevis af fede efterårs- og vinter-nyheder. Showet præsenterede smykker, briller, ungdommens looks og herre- og damekollektioner for vinteren 2021.

Så mange flotte kollektioner, så mange smilende ansigter på og nedenfor scenen, og så ikke mindst, det faktum at det var et forrygende arrangement Sorø og Service igen havde dannet rammerne for. Det blev en aften, publikum sent vil glemme.

Dit Sorø fik taget masser af gode billeder af første halvleg, så kig med her. OBS: Vi må lige advare mod det sidste billede. Selveste Hr. Fam. Ægir. forsøgte sig som model backstage – vi takkede for forsøget.

De deltagende butikker var; INbetween, Johs. Clausen, Sir Brian, MetHe, Noa Noa, Naturbar, Fred. Jensen & Søn, Matas, Te&Mere, Thiele og Øjensynlig. Du kan læse mere om Sorø Handel og Service her, og følge med i de kommende arrangementer.

Foto: ABW og JTL