Zone-XLNT er en interiør-forretning i Dianalund, der har specialiseret sig i sofaer – dagligstuens vigtigste møbel. Det er ikke alene stuens mest komfortable møbel, det er også det møbel der definerer rummets stil og stemning.

Sofaerne fra Zone-XLNT er designet til det moderne danske hjem, med en høj kvalitetsstandard når det kommer til både komfort og design, til priser hvor alle kan være med. Dét er en opskrift, der har gjort forretningen til en succes i hele Danmark, hvor de har leveret møbler siden 2015.

Zone XLNT er først og fremmest en webshop med et stort udvalg sofaer, sovesofaer og tilbehør som f.eks. sofaborde. Deres showroom, hvor du kan bestille møbler til levering, ligger i Dianalund Centret.

Den store volumen gør, at Zone XLNT forhandler direkte med producenter uden mellemled. De besparelser giver de ubeskåret videre til kunderne. De ved de er billigst, og derfor tilbyder de prismatch: Finder du samme vare et andet sted billigere, matcher de den pris og giver dig yderligere 5% i rabat!

Så skulle man måske tro, at Zone-XLNT er nødt til at spare på betjeningen, men det er ingenlunde tilfældet. En sofa er en af de større møbelinvesteringer til hjemmet, den fylder både i rummet og budgettet, og derfor er det vigtigt at undgå fejlkøb. Hos Zone-XLNT hjælper de med at finde den helt rigtige sofa, for som de selv siger:

”Jo mere, vi kan rådgive dig – jo gladere bliver du for dit nye møbel. Og er du glad, er vi glade, for så kommer du igen. Og tilbagevendende kunder er det, vi har flest af.”

Kunderne siger
”Nu er det fjerde gang, vi handler her. Fem stjerner hver gang. Lige fra bestilling til levering, så spiller det hver gang” – Michael

”Fint forløb med bestilling og levering af sofa i lige den farve, vi ønskede os. Piotr var serviceminded og hurtig med svar i forløbet. Vi anbefaler gerne Zone-XLNT” – Gitte

”Personlig betjening og ejeren kom op til mig privat med farvekort da jeg var i tvivl om farvevalg. Jeg har nu modtaget mine fine møbler, og der er ikke en finger at sætte nogle steder” – Jimmy

”Min sofa kom hurtigere end forventet, og den er så lækker! Svarer 100% op til forventningen. Piotr, tog ligeledes kontakt til mig personligt, for at informere om leveringstid” – Louise

Kontakt Zone-XLNT og find din nye sofa i Dianalund!