Det kan lyde enkelt, og det er det faktisk også for mange mennesker.

De spiser nemlig efter det meget populære kostprogram ”Sense – slank med fornuft”. Adskillige mennesker er blevet hjulpet til varigt vægttab med Sense. Heriblandt mange, der i årevis har kæmpet med kiloene, og som har prøvet et hav af forskellige slankekure.

Informationsmøde
Onsdag den 31. august kl. 17-19 er der informationsmøde om Sense i Sorø. Det afholdes på Nørrevej 3, 4180 Sorø. Det er gratis og helt uforpligtende at deltage.

Sense – i Sorø.På informationsmødet vil Nanna Lynge fortælle om hvad ”Sense – slank med fornuft” går ud på og hvad hun kan tilbyde. Nanna Lynge er uddannet Kostvejleder og Coach og har gode erfaringer med at hjælpe folk til et sundere og slankere liv.

Sense – i Sorø
Nanna Lynge tilbyder vægttabshold i Sorø fra onsdag den 7. september. Her vil du hver onsdag blive vejet, få rådgivning og undervisning, et kærligt skub i den rigtige retning og hyggeligt samvær med andre ”Sensere”.
Læs mere på www.kostvejledningen.dk eller på www.facebook.com/Kostvejledningen/

Hvad er Sense?
I Sense bruger du hænder, øjemål og den sunde fornuft til at styre, hvad du spiser og hvor meget. Det er tilladt at spise alt, men der er selvfølgelig noget, der er mere smart at spise end andet. Du spiser 3 gode hovedmåltider om dagen, som kan holde dig hele dagen. Når du spiser dig mæt i god og sund mad, så fristes du ikke så nemt af den mad, der gør dig tyk. Hvis du gerne vil nyde et stykke kage eller et glas rødvin en gang imellem, så indarbejdes det blot i din kost.

Sense er ikke en kur men din nye livsstil. Ganske almindelig mad kan tilpasses Sense og Sense kan i øvrigt nemt kombineres med andre livsstile fx 5:2, Low Carb High Fat (LCHF) og Stenalderkost.

Tilmeld dig gerne informationsmødet på nanna@kostvejledningen.dk
Læs mere om Sense her.

Sense – i Sorø