Alceas introducerer Dr. Fisk for første gang i Sorø!

Med åbningen onsdag den 13. marts 2013 introducerer Alceas soranerne for den kendte og populære fodbehandling med Dr. Fisk.

I den vestlige verden er Dr. Fisk bedst kendt som en behandlingsform mod psoriasis. Det er dog ikke kun mod hudsygdommen psoriasis, at Dr. Fisk har en helende effekt. Også ved børneeksem, astmaeksem og akne, kan Dr. Fisken enten fjerne eller nedsætte generne.

De senere år er det blevet mere og mere populært, også at bruge Dr. Fisk til wellness behandlinger, som en alternativ måde at fjerne døde hudceller, hvor man sidder med fødderne og halvdelen af underbenene i et kar med 150 Dr. Fisk.

Med åbningen af Alceas midt i Sorø by, bliver det nu nemt og enkelt for soranerne at pleje fødderne med denne populære behandlingsform.

Indehaver Laila Holmgaard Jensen udtaler: ”Alceas benytter kun “Garra Rufa” fisk, der er opdrættet i Danmark. Fiskene er modne, stærke og 100 % sunde og sygdomsfri. Vandet i bassinet holdes rent ved filtrering og behandling med UV-lys.”

”Vi håber at Sorø tager godt imod vore Dr. Fisk. Forhåndsinteressen har i hvertfald været overvældende, så det lover godt.” udtaler Laila og fortsætter ”Har man svært ved at finde tid til fodpleje i hverdagen, er Dr. Fisk et godt og behageligt alternativ. Samtidig er det en perfekt idé til venindehygge, polterabend eller gaveidé til dem du holder af.”

For at fejre butiksåbningen og introduktionen af Dr. Fisk kører Alceas følgende åbningstilbud:
40 minutter ved 1 person: 200 kr eller 40 minutter ved 2 personer: 300 kr.
Tidbestilling sker via telefon 60708359.

Alceas ”bor” utraditionelt i et at Sorøs charmerende byhuse – lige overfor Kulturcafé Ludvig. Udover Dr. Fisk tilbyder Alceas også bl.a spamanicure og andre skønhedsbehandlinger. Bag Alceas står indehaver Laila Holmgaard Jensen, der bl.a. tidligere har arbejdet som frisør gennem en årrække.

Læs mere om Alceas på www.alceas.dk.

dr fisk