Billetreservation er netop åbnet som tyvstart på vinterjazzprogrammet i februar 2017. Husk også superjazz nu på fredag med Jesper Thilo på Comwell.

Dennis Mackrel fra Count Basies orkester
Dennis Mackrel fra Count Basies orkester

Det var et tilløbsstykke uden lige, da Danmarks Radio Big Band i januar i år for første gang spillede i Sorø. Nu kommer det forrygende bigband tilbage og giver koncert i Victoria Teatret torsdag den 16. februar 2017.

Og selvom Sorø Jazzens vinterjazzprogram slet ikke er offentliggjort endnu, er billetsalget netop åbnet på www.victoriateatret.dk

Billetterne koster 225 kr.

Det soranske publikums begejstring for bigbandet gengældes åbenbart af bandets musikere, for denne gang har bandet selv ønsket Sorø som etape på sin store Danmarksturné i vinter. Programmet bliver med ingen ringere end Count Basie i kulissen, for det er arrangeret af den tidligere leder af Count Basie Orkester, trommeslageren Dennis Mackrel. Han overtog efter Basies død i 1984 i flere perioder ledelsen af bandet indtil 2013. ”Guld fra arkivet” er koncertens titel.

Jesper Thilo med sit All Stars Band
Jesper Thilo med sit All Stars Band

Tre timer med Thilo på fredag
Mere musikalsk guld er på vej til Sorø. Nu på fredag aften den 11. november spiller tenorsaxofonisten Jesper Thilo på Sorø Comwell hotel med sit All Stars band, der har Jacob Fischer på guitar, Søren Kristiansen på klaver, Jesper Lundgaard på bas og Morten Lund på trommer.

Anledningen er Jesper Thilos 75 år fødselsdag, så der er lagt op til tre timers solidt swingende festprogram fra kl. 20 til 23.

Der er endnu ledige billetter for kun 150 kr. ved bestilling på tlf 5783 5600.