Søndag den 19. juni er der en chance for at opleve en af Ludvig Holbergs næsten 300 år gamle komedier. Det er den evigt aktuelle klassisker Don Ranudo de Colibrados, som opføres fra kl. 14 på Tersløsegaards havescene. Komedien handler om en latterlig spansk adelsmand, der sammen med sin Donna Olympia gør sig uhjælpeligt til grin med sin dyrkelse af egen rigdom og fornemhed.

Scene fra Don Ranudo de Colibrados
Scene fra Don Ranudo de Colibrados

Ludvig Holberg skrev Don Ranudo i sin poetiske raptus i 1720’erne, men komedien blev først opført i 1752 på den dengang nye Kgl. Skueplads på Kgs. Nytorv. På Det kgl. Teater blev den senest gentaget i 1997. Siden har komedien været opsat på flere andre teatre, bl.a. både i Aarhus og Aalborg.

Tersløsegaard er det Bagsværd Amatør Scene, der kommer med ikke færre end 23 medvirkende (inklusive kostumier, regi m.fl.) for at vise komedien. Teatret i Bagsværd har siden sin start i 1954 indstuderet mere end 150 forestillinger, deriblandt adskillige Holberg-komedier.

Søndag 19. juni kl. 14.00 – K0MEDIE: ”Don Ranudo de Colibrados” opføres af Bagsværd Amatør Scene (23 medvirkende incl. kostumier, regi m.v.)

Entré: 100 kr.

Teltet i haven åbner fra kl. 12.30 med tilbud om kolde og varme drikkevarer samt sandwich og diverse mundgodt…

Reservation: Tlf. 5446 6770 eller e-mail: post@tersloesegaard.dk