dimiSorø Privatskole holder dimission for skolens afgangselever og deres familier på Sorø Kunstmuseum onsdag d. 24. juni kl. 19. Skolen siger farvel til i alt 93 elever fra tre 9. klasser og en 10. klasse.

Hvert år afholdes der en dimissionsfest for de elever, der afslutter grundskolen på Sorø Privatskole. Dette års dimission finder sted med kunst på væggene i de flotte rammer på Sorø Kunstmuseum.

”Det er altid en stor ære, at kunne invitere til dimission for vores dygtige elever og deres stolte forældre i kunstmuseets smukke kulisse. Det er en helt særlig dag ikke bare for dem, men også for lærerne og resten af skolen. Selvom vi tager afsked med afgangselever hvert år, så er det altid noget særligt. Afgangseleverne er en unik generation, som er en del af skolens DNA og historie på deres helt egen måde,” udtaler Casper Madsen, skoleleder på Sorø Privatskole.

Efter en kort velkomst med korsang holder klasselæreren en tale for klassen, hvorefter de overrækker afgangsbeviserne til eleverne. Efterfølgende holder skolelederen sin tale til eleverne.

Bagefter er der reception i museets café og hyggelige gårdhave, hvor der også bliver taget billeder af skolens fotograf. Afslutningsvis danser eleverne Les Lanciers for sidste gang sammen.

Her kan du se, hvem der afslutter grundskolen:

skole 9x skole 9y skole 9z skole 10x