Livet på landet rummer mange glæder: tæt på naturen, med mulighed for at holde dyr, dyrke egne grøntsager og med masser af plads og højt til himlen. Men der er mange spørgsmål, der skal findes svar på, inden familien kan nyde det gode liv på landet.

©Bettina Brinkmann/MAXPPP, Allemagne,Baviere, /2005/08/09 - ILLUSTRATION enfant et animaux vache, Brauneck en Baviere ****AUTORISATION OK****

Hvad skal man være særligt opmærksom på, inden man køber et lille landbrug? Der er stor forskel på, om familien køber en lejlighed eller et parcelhus og en lille landejendom: skatteregler er anderledes og hvordan vil familiens økonomi se ud? Hvordan skal fårene og køerne fodres og registreres? Hvad kan vi dyrke på markerne og skal jagten lejes ud?

Kom godt i gang med det gode liv, allerede inden I køber et lille landbrug og lad professionelle rådgivere give jer et par råd med på vejen, inden I skriver under på slutsedlen. Så er I godt på vej til at leve drømmen ud.

Informationsmøde for jer, der gerne vil flytte på landet
Landboforeningen Gefion inviterer alle med en drøm om det gode liv på landet til informationsmøde den 29. september 2015 kl. 19.00. Her kan I få lidt mere at vide om, hvad I skal tage højde for, inden I flytter på landet.

Gefions rådgivere fortæller sagligt om alle de praktiske ting, der skal tages stilling til, inden I flytter – og giver svar på, hvordan I kommer godt i gang, når I står med jeres eget lille landbrug.

Fakta om informationsmødet
Afholdes den 29. september 2015 kl. 19.00 – 21.30 hos Landboforeningen Gefion, Fulbyvej 15, 4180 Sorø.

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding skal ske på tlf. 5786 5000 eller via gefion.dk

Landboforeningen Gefion er en virksomhed, der blandt andet rådgiver om landbrug, markbrug, hold af dyr og økonomi. Kunderne er både små, fritidslandbrug og store professionelle landbrug. Gefion har rådgivere, der specialiserer sig i begge typer af landbrugsdrift.