spis soro (1)Chokoladen skal importeres, men chokoladefyldet kan sagtens være lokalt. Det mener foreningen Spis Sorø, der torsdag den 6. august kl. 17 inviterer til en aften under overskriften “Vild Chokolade”.

Denne aften bruges naturens spisekammer som basis for de gode smage i fyldt chokolade. Deltagerne samler bær og urter i det fri og får en forklaring på deres sundhedsfremmende egenskaber. De vilde ingredienser, bl.a. havtorn og brombær, bruges på forskellig måde som lækkert fyld i chokoladen. Resultatet er de flotteste trøffelkugler under kyndig vejledning af Chokoman Jørgen Gornitzka.

Ved 19-tiden spises et lækkert måltid, som René de la Cruz fremstiller, efterfulgt af kaffe/te med frisklavet chokolade. Der bliver også mulighed for at få fyldte chokolader med hjem.

Mødested: Sorø Husholdningsskole. Pris 125 kr. inkl. aftensmad og chokolade.

Tilmeld dig hos Jørgen Gornitzka på tlf. 21 64 32 57.