Støvet har lagt sig, spændingen er udløst, og medaljerne er fordelt. I weekenden var SORØ BMX klub værter ved årets største BMX begivenhed på dansk grund i år. 

Vi kan nu sige et stort tillykke til vores egne Danmarksmestre.

Nanna Jensen, forsvarede på flot vis sit Danmarksmesterskab i klassen Piger 9 år og Theis Nordkvist vandt guld i Elite Men.

Udover guldmedaljerne trak klubben 4 sølvmedaljer hjem. Freja Jensen (Piger 8 år), Ronja Moss (Piger 9 år), Julie Jensen (Piger 10 år) og Kiea Winther (Piger 13 år).

Bronzemedaljerne tilfaldt Zizze Kot (Piger 6 år og under) og Marck Winther (Junior Men) – et stort tillykke til alle.

De øvrige kørere fra Sorø BMX klub kæmpede sig også til en række flotte resultater og var i den grad med til at sætte et flot aftryk på løbet.

”DM arrangementet blev afviklet lige efter vores plan, så på det punkt er vi meget tilfredse,” udtaler formand Johnny Winther.

”Når vi ser tilbage på weekenden, må vi konstatere at det ikke er muligt at afvikle et DM på det niveau vi gør det, uden stor støtte fra kommunen, Sorø Hallen, de frivillige kræfter i klubben og en række lokale virksomheder. Derfor vil vi fra Sorø BMX klub, gerne sige speciel tak til alle vores sponsorer.”

ActionMedia var på pletten og har produceret denne video, der i sin enkelthed viser og fortæller hvad vores sport drejer sig om.