Danbolig Sorø
Storgade 3
4180 Sorø
Tlf. 58 24 25 00

Danbolig Sorø på Facebook

Lokal og landsdækkende
Danbolig i Sorø har en af byens mest synlige beliggenheder, i lyse og imødekommende lokaler med en god atmosfære. Herinde arbejder man på at sælge alle slags boliger; villaer, parcelhuse, lejligheder og nedlagte landbrug. Medarbejderne har mange års erfaring i branchen og er indstillet på at give dig en god oplevelse med at handle bolig.

I Sorø får boligejeren hele pakken, natur og kultur. Her er der Sorø Sø med Akademiet i baggrunden en smuk vinterdag.
I Sorø får boligejeren hele pakken, natur og kultur. Her er der Sorø Sø med Akademiet i baggrunden en smuk vinterdag.

Et godt kendskab til lokalområdet er en vigtig kompetence, som ejendomsmæglerne i Danbolig Sorø besidder. Det betyder, at du som køber kan få god vejledning i, hvor din drømmebolig kan befinde sig, og at du som sælger kan få markedsført din bolig til den rigtige målgruppe.

Samtidig har Danbolig kompetencer i at tiltrække boligkøbere fra resten af landet. Danbolig i Sorø samarbejder nemlig med alle de andre Danbolig-butikker i landet. Det betyder, at du som sælger eller køber har knap 100 medarbejdere til at hjælpe med dit salg eller køb.

Uforpligtende salgsvurdering
En salgsvurdering hos Danbolig i Sorø er en professionel vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Danbolig tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos Danbolig er en salgsvurdering gratis og helt uforpligtende.

danbolig
En glad køber på Kirkevænget

Markedsføring af din bolig
Når boligen skal sælges, er det vigtigt, at din ejendomsmægler forstår at markedsføre den på den helt rigtige måde, sådan så den fremstår attraktivt for den givne målgruppe. Din bolig præsenteres i vinduet og med Danbolig Sorøs beliggenhed i mente, er dette en stor fordel, da man passerer mægleren i bymidten. Da Danbolig samarbejder med Nordea, vil din bolig også blive præsenteret hos Nordea i Sorø.

Danboligs markedsføring af din bolig sker i høj grad online, bl.a. via Facebook og deres egen hjemmeside. Her kan den helt rigtige målgruppe rammes i øjenhøjde, og interesserede boligsøgere kan tage et kig på din bolig hjemmefra deres egen stue.

Responsivt design
Ved Danish Internet Awards i 2015 blev vores sølvpartner, Danboligs hjemmeside kåret til det bedste, responsive design. Ejendomsmæglerkæden var oppe imod konkurrenter som Maersk og Tuborg, men tog alligevel sejren hjem. Prisen indikerer, at Danboligs hjemmeside er designet til at skabe blikfang og reaktioner. Desuden indikerer prisen, at hjemmesiden er yderst brugervenlig på både tablet, mobiltelefon og computer.

sølvpartner