“Smagen af Kongskilde” blev afholdt på Kongskilde Friluftsgårdens restaurant den 24. maj.

– Med udsolgt af billetter og solskinsvejr til champagne sablingen, så kan man næsten ikke forlange meget mere. Arrangementet gik over al forventning, og som restauratør kan jeg se tilbage på en aften hvor vi viste flaget, også som gourmet restaurant, oplyser restauratør René de la Cruz.

Gæsterne fik en oplevelse ud over det sædvanlige. Restauranten havde til arrangementet skabt nye retter, bl.a. gazpacho med vagtelæg og chili. Alle seks retter var specielt opsat til aftenen og vinene lige så. H. J. Hansen havde sørget for Carmenere vine fra Chile og Rose du Prince fra Chateau de Cayx (rosé fra prinsegemalens vinmarker). Gæsterne fik mulighed for at gætte en vin udelukkende ud fra smag og duft med en nøje udvalgt flaske som præmie.

Restauranten har flere lignende arrangementer i støbeskeen, dog med forskellige temaer for hver gang. Visionen er at restauranten på Kongskilde Friluftsgård skal være et spisested, hvor man kan få “den fede oplevelse, uden det koster en formue”.

Champagnen sables
Champagnen sables
Gourmet og vin3
Champagnen er skænket
Muslinger anrettet
Muslinger anrettet