Stenlille er en by, der er kendetegnet ved et meget stort fællesskab, mange ildsjæle, foreninger, aktiviteter og nærvær. Det øger interessen for byen og giver et stærkt behov for nye boliger.

”Det er dejligt at se, at maskinerne nu er i gang og nye boliger er på vej på Slettebjerg”. Lotte Krogh og Jens Jacobsen er glade for de nye boliger, der er på vej. Det får stor betydning for Stenlille, at der kommer nogle lejeboliger på Slettebjerg. Lotte fra SHHB/lokalråds bestyrelse og Jens fra Stenlille Kulturhus bestyrelse er med i en arbejdsgruppe, der de seneste to år har arbejdet for at øge udbuddet og variationen af boliger i Stenlille.

Borgerne i Stenlille har vist stor interesse for nye boliger på Slettebjerg, før verden lukkede ned. I december 2019 var der et rykind af borgere i Stenlille Kulturhus, over 60 Stenlille borgere tilkendegav et stort behov for nye boliger og en stor interesse for nybyggeri på Slettebjerg.

Det er Dan Svenningsens selskab Amvest Aps, der bygger boligerne på Slettebjerg. Lotte Krogh og Jens Jacobsen fortæller, at arbejdsgruppen vil invitere til et borgermøde i Kulturhuset, hvor Amvest Aps vil fortælle om byggeriet af boligerne for interesserede borgere.

Arbejdsgruppen har desuden e-mails på de borgere, der deltog i den spæde start og de vil blive informeret om det kommende møde, som arbejdsgruppen er ved at arrangere i Kulturhuset. Her vil blive lyttet til Stenlilleborgernes behov og ønsker. Der vil også blive orienteret om mødet på Facebook, SHHB’s hjemmeside og andre steder.

Privatfoto