Update: Der er stadig lidt billetter tilbage. Fik Du ikke billet til årets fedeste fest kan du kontakte
Pia på tlf.: 61279402.

Lørdag den 9. maj kl. 12 åbner billetsalget til årets 80er-fest den 3. oktober 2015 i Pedersborg Hallen. En billet koster 400 kr.

Selve billetsalget er ligesom sidste år i sig selv en fest, hvor man fylder hele Holberg Arkaden med mennesker og aktiviteter. Borgmester Gert Jørgensen åbner salget kl. 12, og herefter er der musikalsk underholdning og smagsprøver fra butikkerne. Butikkerne i Holberg Arkaden får i dagens anledning følgeskab af butikker fra Storgade samt en række foreninger. Der er plads til flere, så vil du være med, skal du give Bettina Nielsen i AcaPella et kald på tlf. 20 63 01 15.

I det lokale, hvor der tidligere lå en Netto, bliver der igen i år legeland for børn. Sorø BMX deltager med strider-cykler til mindre børn.

Ugen op til den 9. maj bliver også en fest for både børn og voksne. Børn kan deltage i festivalen Slaraffen, mens voksne kan nyde godt af, at der “italiensk uge”.

Selve 80er-festen den 3. oktober er i år en lille smule anderledes, fordi den starter allerede kl. 16.30. Kl. 18 er der buffet, og herefter serveres musikalsk underholdning fra tre årtier med Time Machine, Abbahits og Robbie Williams featuring Anders Krog.

Der var liv i Holberg Arkaden da juletræet på Torvet blev tændt. Den er der gang i gaden igen.
Der var liv i Holberg Arkaden da juletræet på Torvet blev tændt. Den 9. maj er der gang i gaden igen.