Efter en vel overstået sommerferie, og da vi er meget tæt på ”normalen” efter lang tid med coronanedlukning, inviterer Butler Vin på diverse smagninger. Både de små hurtige ”fyraften smagninger”, hvor konceptet er at smage 4 slags over en times tid, og en længere smagning med en let anretning.

Prisen for fyraftensmagning er kun 150,- kr. Pladser/billetter købes i butikken i Vestergade. Bemærk der er ALTID få pladser til fyraftensmagningerne.

Her er efterårets program:
Vi starter med en fyraftensmagning med WHISKY onsdag 15/9 kl. 19 – 20+
Derefter bliver det fyraftensmagning med GIN & TONIC torsdag 30/9 kl. 19 – 20+
Onsdag d. 27/10 bliver det fyraftensmagning med rom, kl. 19-20+
En hel aften med portvin og en let anretning har vi planlagt til onsdag 3/11. prisen er 350,- kr. Vi starter kl. 19. Vi smager 9 vine.
Mona har lavet billetter klar til salg. Kom frisk

GIN NYHEDER
Der er lidt anderledes og spændende indenfor gin. Specielt uden alkohol fra Warners. De har fået en bartender til at lave forskellige cocktails med produktet, og opskrift følger med ved køb.
Desuden har Haymans lavet en lille sød flaske London Dry gin på bare 20 cl. som er så koncentreret at man kun skal bruge et fingerbøl gin (følger med flasken) til 10 cl tonic, derved bliver GT’en alkoholsvag, som er en trend på vej frem.

Pressefoto