Viben
v/ Vibeke Starklint
Holberg Arkaden
4180 Sorø
Tlf. 57 82 12 68
[email protected]

Åbningstider
Mandag-onsdag: 10.00-17.30
Torsdag-fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 9.30-14.00

Fede styles, skønne kvaliteter
Viben, der ligger i Holberg Arkaden, er en stor og lys tøjbutik med rummelige prøvelokaler. Vibeke Starklint åbnede butikken på Storgade i 2006, og flyttede i sommeren 2017 til arkaden. Der sker hele tiden noget nyt!

Viben elsker tøj og fører en lang række skønne mærker, der dækker alle stiltyper. Her finder du både tøj til kontoret og kundemødet, fritid og fest. Viben har et stort udvalg af tilbehør fra top til tå. I vinduerne står de trendy sorte mannequiner med rigtig hals og hoved, der gør det muligt at præsentere tørklæder og halskæder.

Hos Viben kan du også få renset dit tøj.

Dansk design med lækre detaljer
Er du en kjole-pige, er du kommet til det rigtige sted. Du kan bl.a. finde de fine og farverige kjoler fra danske Charles Design. Kjolerne er syet af lækker økologisk bomuld og skabt til piger med former.

Derudover finder du mærkerne B-Young, Denim Hunter, Kaffe, Miss Baron, Saint Tropez, Soulmate, Ze-Ze m.fl. Viben får mange gange om året nyheder på hylder, stænger og borde, og derfor kan du ofte være heldig at få fat i nogle meget fordelagtige tilbud. “Der skal ske noget nyt”, kunne være Vibeke Starklints motto.

Vil du være “først med det sidste” hos Viben, skal du følge butikken på Facebook.

Hjælp til klædeskabet
De fleste kvinder har oplevet at komme hjem med tøj, som de aldrig går med. Men hos Viben kan du få hjælp til at opbygge en effektiv basisgarderobe med udgangspunkt i det, der klæder netop dig. Hermed undgår du fejlkøb, der dræner din konto og samler støv i dit skab.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige til din type og personlighed, tager ekspedienterne sig altid tid til at hjælpe dig. Du får med sikkerhed gode ideer til, hvordan du kan sætte tøj og tilbehør sammen. Butikken er nemlig indrettet til dialog: Dels er der de rummelige og komfortable prøverum med plads udenfor til at gå en mini-catwalk. Dels har Viben cafebord og stole, hvor man f.eks. kan kigge i de nyeste modeblade.

Vores sølvpartner, Viben holder endvidere kundeaftener med modeshow, lodtrækning, snacks og stor rabat flere gange om året. Modellerne viser, hvordan tøj og tilbehør kan kombineres på kreative måder.