tofft5Tofft Gardiner 
Tlf. 57 61 11 25
info@tofftgardiner.dk

Tofft Gardiner på Facebook 

Over 40 års erfaring med boligtekstiler
I 2016 kunne Tofft Gardiner fejre sit 40 års jubilæum. Det blev markeret med gode tilbud fra januar til december, og i juni fik facaden en opfriskning med ny maling.

Forretningen har sit navn efter indehaver Kurt Tofft, der har stået i spidsen i alle 40 år. Kurt Tofft kom i lære i 1963 og åbnede i 1976 sin egen forretning.

tofft3Skræddersyet til dig
I jubilæumsåret nåede forretningen op over 70.000 ordrer. Kurt kan således bevidne, hvordan tendenser indenfor boligtekstiler er kommet og gået, og du får solid rådgivning om indretningen af din bolig – uanset om du ønsker det tidløse eller det trendy. Målet er, at du altid skal kunne finde det, der matcher din stil.

Kernekompetencen er gardiner og solafskærmning, herunder persienner, plisségardiner, lamelgardiner, panelgardiner og liftgardiner. Foruden gardinløsninger finder man et stort udvalg i puder, dyner, sengelinned, duge, håndklæder, viskestykker og andet til boligen.

Rullende service
Fra butikken i Ringsted betjenes hele Sjælland via gardinbussen. Gardinbussen kører ofte til Sorø, hvor butikken har mange stamkunder. Her i byen lå der i mange år en afdeling af Tofft Gardiner på Rolighed, hvor man i dag finder Frisør AcaPella og Soraya Hudpleje. Det er det store udvalg og den gode service, der får soranerne til at ringe til Tofft Gardiner, der indretter både parcelhuse, lejligheder, sommerhuse, institutioner og virksomheder.

Et tilbud, incl. opmåling, er gratis. Ring til gardinbussen på tlf. 57 61 11 25 eller send en mail til info@tofftgardiner.dk

ideerIdeer til indretning
Det kan være vanskeligt at vælge de helt rigtige former, designs og farver i butikken, langt væk fra det rum hvori de skal placeres. Med gardinbussen fragtes et udvalg af butikken hjem til dig, så du har muligheden for at se, hvordan de forskellige muligheder helt præcist tager sig ud i rammerne af dit hjem. Med gardinbussen kører en professionel rådgiver, som kan tage mål og vejlede. Finder I sammen frem til en løsning, får du et tilbud på stedet.

Kontakt Tofft Gardiner

tofft4 tofft2 tofft

Sølvpartner

Del på sociale medier