Tellerup 11Tellerup

Administration:
Absalonsgade 6 I th
4180 Sorø

Lager:
Kongstedvej 19
4291 Ruds Vedby

Tlf. 50 59 63 53

Tellerup på Facebook


Tellerup Forlag 4Køb bøger online

Hos Tellerup finder du et spændende udvalg af bøger, som kan bestilles hjem til dig selv nemt og bekvemmeligt over nettet. Det er nemt og sikkert at handle på hjemmesiden, og hvis man er i tvivl om, hvordan handlen gennemføres, kan man tage et kig på guiden, som vejleder én igennem bestillingen trin for trin.

Tellerup er landskendt for succesforfatteren Dennis Jürgensen, der i 1980erne slog igennem med Kærlighed ved første hik. En ungdomsbog der siden blev filmatiseret. Jürgensens forfatterskab spænder over mange genrer fra humor (Er du blød, mand?) og parodi (De kom fra Blodsumpen 2) til horror (Relief), splatter (Kadavermarch), Cthulhu (De hængte mænds hus), supernatural (Uhyret i brønden), science-fantasy (Et Grimm’t Eventyr), thriller (Tunnelmanden), science fiction (Maskiner sanser ikke hud), fantasy (Dystopia), overnaturlig børne-krimi (Spøgelseslinien) og sågar en antropomorf historie; menneskeliggørelse af dyr (Ikke en fjer bedre).

Tellerup Forlag 8E-bøger og traditionelle bøger
Du kan købe både e-bøger og fysiske bogeksemplarer på Tellerups hjemmeside. Der er et stort udvalg indenfor begge kategorier. Det er også værd at bemærke, at man i de fleste tilfælde får et gratis eksemplar af den bestilte bog med som e-bog, når man køber en fysisk bog hos Tellerup.

Læs bogens indledning
På en lang række bøger, får man mulighed for at danne sig et solidt indtryk af den pågældende bog ved at læse starten af den på computeren. Under hver enkelt bogtitel findes et link til en forsmag, som giver adgang til at downloade de første sider. Derved har man mulighed for at vælge bogen til eller fra, alt efter om den fænger eller ej.

Overskuelig søgning
På hjemmesiden finder man flere forskellige kategorier, som kan lette søgningen, efter det man lige står og mangler. Det giver også muligheden for at lade sig inspirere, hvis man ikke har en bestemt bog i tankerne. Det er blandt andet muligt at søge under kategorier som forfatterliste, titelliste eller e-bøger. Alternativt kan man bruge hjemmesidens søgemaskine, hvor man kan søge efter en specifik titel eller forfatter.

Tellerup Forlag 7Tilfredse kunder
På anmeldersiden Trustpilot, hvor privatkunder kan tilkendegive deres mening om en virksomhed, får Tellerup meget flotte anmeldelser. Generelt får Tellerup ros for hurtig forsendelse og levering, som ofte kun tager en til to dage. Videre får Tellerup ros for sin konkurrencedygtige priser. En bruger, som har haft en uheldig oplevelse i forhold til sin levering udtrykker ligeledes stor tilfredshed med Tellrups håndtering af sagen.

Følg Tellerup på Facebook
Tellerup har en aktiv Facebookside, hvor man kan følge med i, hvad det sker indenfor litteratur i lokalområdet.

Her lægges der blandt andet information op om litterære arrangementer i Sorø og omegn. Tellerup har eksempelvis arrangeret forfatterbesøg sammen med Bog og idé. I forbindelse med julesalget åbnede forlaget i Sorø en popup-store i Storgade, hvor man bl.a. kunne købe signerede zombiekravlenisser tegnet af Thomas Friis Pedersen.
Tellerup Forlag 5

sølvpartner