Salon B 
Storgade 37 G
4180 Sorø
Tlf. 57 85 45 65

Besøg Salon B på Facebook 

Bestil en tid online 

Åbningstider
Mandag: lukket
Tirsdag: 9 – 17
Onsdag: 9 – 17
Torsdag: 9 – 19
Fredag: 9 – 17
Lørdag: 9 – 13

Din personlige stylist
Har du brug for en makeover, har Salon B ekspertisen. Frisørfaget er udgangspunktet, men salonen rummer kompetencer indenfor både hår, makeup og mode. Altid med fokus på god stil og service. “Vi bruger altid meget tid på at høre, hvad du som kunde ønsker, så vi får det perfekte resultat hver gang”, fortæller indehaver Berit Erstad. Som fast kunde hos Salon B har du din egen personlige frisør/makeup-artist, der sikrer kontinuitet i behandlingerne, og som også kan se, når du har brug for, at der sker noget nyt.

Et gavekort til Salon B er den perfekte gave til din veninde, søster, mor eller mormor, for alle bliver gladere efter en time eller mere i hænderne på en kompetent stylist.

Kvalitet i dit hår
Salonen bruger udelukkende kvalitetsprodukter, og du kan vælge mellem de grønne og de klassiske varianter. På hylderne hos Salon B finder du bl.a. Organic Hairspa og Kevin Murphy, og du kan altid være sikker på at få en god vejledning i hvordan de enkelte produkter skal bruges for optimal effekt.

Skøn til den store dag
Salon B var i lang tid kendt som “frisøren overfor privatskolen”, men den 1. september 2015 flyttede Berit Erstad rundt om hjørnet, dog stadig i nr. 37!

Berits speciale er brudehår, så har du et bryllup i kalenderen, bør du straks bestille en tid. Da den erfarne frisør også er makeup artist, kan Salon B tilbyde hele pakken, så du bliver klar til den store dag. Hos Berit er du sikret en kreativ opsætning, der passer til din kjole og personlighed.

Salon B har gennem tiden sat hår og lagt makeup på utallige brude, men også herrer og damer der skulle gøres klar til tv, musikvideoer, modeshows, photoshoots mv. I galleriet kan du se eksempler på dame- og herrefrisurer samt opsætninger.

Du skal ikke være kommende brud eller kendis for at forvente gode tips, når du sidder foran spejlet i Storgade 37. Salonens frisører er jævnligt på kurser i ind- og udland for at blive opdateret om de nyeste tendenser i frisurer, hårpleje og makeup.

Salon B 3Kunderne siger…
Facebook kan du se en række god anmeldelser af Salon B, bl.a.:

“Virkelig dejlig Salon med dygtige frisører, som giver god service” – Eva

“Er simpelthen så glad for min klipning i salonen… søde dygtige og kompetente frisører” – Lilli

“Kanon god frisør, jeg har brugt dem 1 gang og det er ikke sidste gang, de er hammer dygtige og gode og søde piger” – Mai-Britt


sølvpartner

Del på sociale medier