Midtsjællands Planteskole
Fulbyvej 62
4180 Sorø
Tlf. 57 84 50 42
E-mail: midtsjaellands.planteskole@c.dk

Følg Midtsjællands Planteskole på Facebook

Gode traditioner bevares
Når du besøger Midtsjællands Planteskole på Fulbyvej, som starter lige ved Motorvej E45, og når du besøger forretningens hjemmeside er det tydeligt, at her lever de gode gamle traditioner side om side med topmoderne tiltag. Bjarne og Jette Nielsen er kun anden generation i det stolte foretagende, som Bjarnes far, Jens Nielsen, startede helt tilbage i 1941. I 2022 blev stafetten givet videre til deres mangeårige medarbejder Betina.

Planteskolen ligger på den naturskønne Marguerit-rute nær Sjællands eneste rundkirke i Bjernede.

Naturligvis er der sket meget på planteskolen gennem årene, for selvom hækplanter, stauder og klatreroser stadig er essensen, står udviklingen i en moderne planteskole aldrig stille. En medarbejder i en planteskole, som ønsker at holde på kunderne, skal holde sig opdateret konstant. Og det er alle medarbejderne på Midtsjællands Planteskole.

En specialforretning i konstant udvikling
Ikke blot ønsker kunderne at se mange forskellige typer planter, som planteskolen ikke havde tidligere, der er også sket en udvikling i sortimentet af hjælpemidler og pynt til haverne, som man ikke så tidligere. En planteskole som den i Sorø er i dag en specialforretning, hvor personalet skal tilfredsstille en kræsen kundekreds, både hvad angår anskaffelser og pleje af havens planter. Udover en stor viden om pleje, gødskning, vanding, skal en moderne planteskole kunne byde ind med ideer til havedesign. Moderne haveejere har typisk meget travlt, og kræver derfor en have, der er anlagt, så den er nem at passe.

Ligesom der i butikken altid skal være gode tilbud, har det været nødvendigt hele tiden at lade ”butikken på nettet” følger med. Da det kræver både stor viden og et stort overblik at betjene den moderne haveejer, er det naturligt at stille information til rådighed på hjemmesiden. Her kan man således finde råd og vejledning, inspiration og downloade havemagasiner – udover at finde alle de gode tilbud på planter, redskaber og dekoration.

Denne forretningsfilosofi har vist sig at være rigtig, og både planter og virksomheden forventes at fortsætte deres gode vækst.

Roser fra kunderne
På Facebooksiden har kunderne givet udtryk for deres mening om Midtsjællands Planteskole:

“Ja, det er min planteskole. Det er de samme personer der er der, som da jeg kom der første gang for 30 år siden.” – June

“Den bedste planteskole! Planterne er i orden og I yder på helt naturlig vis den bedste service. Jeg får hjælp med de tunge ting, når der skal slæbes ud til bilen og får også lige et råd med på vejen. Det er dejligt og rart at komme hos jer.” – Nette

“Dejligt stort udvalg af hosta og andre spændende planter. Altid god kundeservice. Virkelig et godt sted at handle.” – Trine

 


sølvpartner