Maximino
Ringstedvej 39
4180 Sorø
60184661
20870896
hej@maximino.dk

Følg Maximino på Facebook 

Skønne og søde sager
Ved supermarkedet Meny åbnede i august 2018 en ny spændende livstilsbutik. Maximino er stiftet af Pia Rasmussen, tidligere indehaver af landevejskroen Krebshuset, hvor butikken havde sin første tid på førstesalen.

Fine og fiffige ting til huset og haven, til fødselsdagsbarnet eller værtinden, til hverdag og fest – og masser af julepynt. Dét er essensen af Maximinos sortiment, hvor der altid er nyt på hylderne, ikke mindst når juleræset sætter ind. Pia og personalet henter inspirationen og varerne fra bl.a. messer i Tyskland og Holland.

Personlig betjening
Maximino står for godt gammeldags købmandskab såvel i butikken i Sorø som i webshoppen. Mange webshops er i dag automatiserede, så det er svært at få kontakt med menneskerne bag. Hos Maximino er det ikke en robot der besvarer din henvendelse. ”Vi sætter en ære i dét vi laver og elsker den personlige kontakt”, siger Pia Rasmussen, ”så har du spørgsmål kan du altid ringe eller skrive til os. Du er også velkommen til at kigge forbi til en kop the eller kaffe og se produkterne.”

Lys skal der til – støbt med kærlighed
Butikken er stor, lys og rummelig, og på hylderne finder du brugskunst til yderst behagelige priser. Der er gode gaver til enhver lejlighed eller til selvforkælelse.

I Danmark kan man ikke sige selvforkælelse eller hygge uden at sige lys. Og stearinlys i flere former er Maximinos speciale. Et Maximino-lys drypper ikke, fordi de laver dem selv af de bedste råvarer. Skulle det ske at dit Maximino-lys drypper, får du et nyt uden beregning – det kalder de drypgaranti.

Du kan også besøge Maximinos lysstøberi og se hvordan godt håndværk – og 16 timers tålmodighed – bliver til de lys du kan købe dér.

Savner du lysestager og lanterner til dine lys, går du heller ikke forgæves hos Maximino. Sortimentet rummer alt fra fade til figurer, men også tekstiler der forener det praktiske med det pyntelige.

Kontakt Maximino 

sølvpartner