Lysen Biler 
Nørrevej 1
4180 Sorø

Nordmarksvej 2-4
4180 Sorø

Tlf.: 57 87 31 00
info@lysenbiler.dk

Lysen Biler på Facebook

Åbningstider
Salgsafdelingen:
Mandag-fredag 9.00-17.00
Lørdag efter aftale
Søndag 11.00-15.00

Værksted og reservedele:
Mandag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.30

Fem bilmærker
Lysen Biler, der er en af Sorøs største bilforhandlere, skriver sin historie tilbage til 1979, da Poul Hansen etablerede sig som Toyota-forhandler. Sorø-afdelingen blev stiftet i 2003, hvor Lysen Biler samtidig blev forhandler af Suzuki. I november 2017 fejrede Lysen Biler sin fødselsdag med en velbesøgt reception, der samtidig markerede, at Poul Hansen officielt overgav ‘rattet’ til sønnerne Anders og Christian. I 2019 åbnede Lysen Biler en afdeling i Ringsted, så de i dag kan tilbyde salg og/eller service af fem bilmærker i tre byer: Sorø, Næstved og Ringsted.

Kundernes tilfredshed med det udførte arbejde er helt afgørende for Lysen Biler. Over 60 medarbejdere på værkstedet og i administrationen arbejder derfor dagligt for at leve op til kundernes forventninger.

Lysen VIP kunde
Uventede regninger er altid uvelkomne gæster. Derfor har Lysen Biler introduceret et produkt, der skaber sikkerhed og overskuelighed i biløkonomien for den enkelte bilejer. Hos Lysen Biler kan man tegne en serviceaftale, der sikrer én mod uforudsete udgifter. Som bilejer betaler man et mindre beløb fast hver måned, mod at Lysen Biler til gengæld afholder alle udgifterne til service.

Du kan altid kontakte Lysen Biler i Sorø med henblik på at lave en serviceaftale, der matcher dine behov og dit forbrug som bilejer.

Finansiering
De fleste bilkøbere har brug for at få deres bilkøb finansieret. Det sørger salgsafdelingen i Lysen Biler for sker i ordentlige og trygge rammer på meget attraktive vilkår. Det kan man, fordi firmaet har et tæt og langvarigt samarbejde med bilimportørerne og nogle af landets førende selskaber inden for finansiering.

Lysen Biler tilbyder at finansiere alle biler – nye som brugte – med eller uden udbetaling. Kunderne får en lav rente, en fast ydelse, en hurtig kredit godkendelse, og man har endog mulighed for at indfri lånet før tid, hvis det skulle blive nødvendigt.

Kontakt Lysen Biler

premiumpartner