Johs. Clausen
Storgade 32
4180 Sorø
Tlf.: 57 83 00 37

Johs. Clausen Sorø på Facebook 

Kvalitet siden 1929
Johs. Clausen i Sorø skriver sin historie tilbage til 1929, hvor forretningen Dan Clausen åbnede. I 1998 købte Johs. Clausen i Næstved butikken, og i dag rummer kæden butikker i både Sorø, Næstved og Køge.

Johs. Clausen fører mærker fra de førende modehuse til den kvalitetsbevidste kvinde. Butikken rummer mærker som f.eks. Micha, InFront, 2-Biz, Skovhuus, Choise, Pont Neuf, Gerry Weber, Anna Montana, Brax, Junge, Loft, Lebek, Lutha og Windfield.

Her kan du blive velklædt fra inderst til yderst, for Johs. Clausen udmærker sig også ved et stort udvalg af lækkert lingeri, strømper og badetøj fra Triumph, Femilet, Prima Donna, Mey og Falke.

Personalet sætter en ære i at give dig en førsteklasses service, hvor den seriøse og faglige betjening kombineres med smil og ærlig rådgivning. De gør sig altid umage med at finde det helt rigtige der passer netop til dig, din unikke pasform og din stil.

Inspiration til garderoben
Johs. Clausen inviterer med jævne mellemrum til inspirationsaftener, ikke sjældent sammen med andre af byens butikker, således at du kan få inspiration til sammensætning af både tøj, sko, smykker og den helt rigtige makeup.

Billetterne bliver som regel revet væk, og derfor kan det anbefales at blive kundeklubmedlem, så du får førsteret til pladserne. Det gælder også, når Johs. Clausen inviterer til før-udsalgsaftener.

Som medlem af Club Johs får du en række unikke fordele, bl.a. et rabatkort med 10% bonusopsparing, konkurrencer, et nyhedsbrev med tips og inspiration samt helt særlige tilbud. Tilmeld dig nu.

Kontakt Johs. Clausen


sølvpartner