Guldregn 8Guldregn
v/ Guldsmed Anja Finderup
Absalonsgade 8
4180 Sorø
Tlf. 22 54 11 56
kontakt@guldregn.com

Åbningstider
Mandag. Lukket
Tirsdag. (tidsbestilling)
Onsdag: (tidsbestilling)
Torsdag: 9.30-17.30
Fredag: 9.00-14.00
Lørdag: (tidsbestilling)
Søndag: Lukket

Guldregn Smykker på Facebook 

Guldregn Smykker AnjaSmykker med sjæl
Når du går en tur ned ad Absalonsgade (til venstre ved lyskrydset efter Alléen, hvis du kommer fra Ringstedvej/Slagelsevej), kan du ikke undgå at lægge mærke til en butik med en hvid facade og spændende vinduer ud mod gaden.

Det er guldsmed og indehaver Anja Karina Finderups guldsmedje og smykkebutik Guldregn, som vi står og kigger ind til. I vinduerne er der både nyt og gammelt, for yndefuldt mellem værktøj fra guldsmedefagets historie er udstillet smykker, som helt tydeligt er unika.

Der er så meget at kigge på, og så kan man jo lige så godt tage i håndtaget til butikken, gå ind og hilse på Anja i butikken og kigge på udstillingen derinde.

En speciel smykkebutik
Herinde er der endnu mere at studere, for en guldsmed som Anja Finderup har butikken fyldt med eventyrlige fortællinger og fremragende smykkekunst. Når en guldsmed laver smykker af eget design, så bliver de som Anja siger: Smykker med sjæl. Og på trods af, at du måske ikke er taget til midtbyen for at fornemme sjælen fra guldsmedene gennem historien, bliver du sikkert grebet både af skønheden, når Anja fortæller om de smykker, som I betragter sammen.

Guldregns butik er både en smykkebutik og et såkaldt Åbent Værksted. Det betyder, at du under dit besøg i butikken kan kigge guldsmeden over skulderen og følge skabelsen af smykkerne, som Anja selv har designet.

Elvermagi
Elvermagi

Foden under eget bord
Anja er en moderne guldsmed, der bygger sin viden om smykker og forretningsdrift på traditionelle værdier. Hun blev uddannet som guldsmed i 2007 hos Klints Guld og Sølv i Ringsted. Her og hos Guldfuglen i Slagelse fik Anja opbygget en stor erfaring både indenfor sit fag som guldsmed, men samlede også viden om alt det, der skal til for at drive en moderne smykkebutik.

Og Anja har nu siden 2013 drevet sin egen eksklusive smykkebutik i Sorø. Det er således lykkedes hende at realisere sine drømme som håndværker og forretningskvinde, nemlig salg af egne designs og reparation af smykker.

Reparation af smykker
Anja Finderup lagde ud med at reparere smykker for sine erhvervskunder. Hun er nemlig godkendt som reparatør af Gucci-smykker. Som noget nyt kan Anja nu også tilbyde at reparere smykker for private. Det betyder, at du enten kan komme ind i butikken eller sende dine smykker til Guldregn. Så vil Anja give et tilbud på reparationen, og dine smykker kan igen komme til deres ret.

Se smykkerne online
Det er muligt for Guldregns kunder at sidde derhjemme og få et indtryk af Anjas smykkearbejde, da hendes hjemmeside er opdateret med de mange smykker, hun har designet. Siderne er fyldt med kollektioner i sølv og guld til både damer, herrer og børn (samt til barnlige sjæle, som Anja skriver). Tag et kig i galleriet.

En tilfreds kunde skrev
“Fik bygget en tro kopi af min datters yndlingsring. Så flot og fantastisk, og min datter blev lykkelig. Tusinde tak.” – Benni Fabricius


sølvpartner