Garn på hjul
2248 3308
jhp@garnpaahjul.dk

Følg Garn på hjul på Facebook og Instagram

Skøn afstresning med kvalitetsgarn
Strikning og hækling har fået en renæssance. Mestrer man dette oldgamle håndværk, har man mulighed for lave fine og unikke sager til både sig selv og boligen samt værdsatte gaver til familie og venner. Samtidig er det afstressende at fordybe sig i pinde og garn. Hvis man er rutineret, kan man lytte til podcast, en lydbog eller streame en god serie på skærmen, mens man skaber skønhed af garn.

Det kan i høj grad betale sig at arbejde med kvalitetsgarn. Både processen og resultatet bliver mere fornøjeligt, og kvalitetsgarn er netop hvad du finder hos Garn på hjul. Denne garnbutik er en varevogn med markise. Vognen er hyggeligt indrettet med reoler med plads til over 1500 garnnøgler. Garn på hjul har faste holdepladser og kører efter en tour-plan i region Sjælland.

I Sorø kan du møde Garn på hjul ved SuperBrugsen på Frederiksberg og ved Dianalund Centret, ligesom de møder op på lokale sommer- og julemarkeder på f.eks. Kongsgaarden i Vester Broby. Garn på hjul har også strikkecafe hos Te & Mere i Sorø. Dato fremgår af hjemmesiden og Facebook, hvor man kan tilmelde sig.

Garn skal ses og mærkes!
I den mobile garnbutik finder du kvalitetsgarn fra Isager, Karen Noe, Gepard og West Wooly. Der er et bredt udvalg af opskrifter bl.a. fra PetiteKnit og strikkepinde fra Seeknit. Bilen er således indrettet med alt det du behøver til strikning og hækling, og du får kompetent rådgivning til dine projekter uanset om du er begynder eller øvet.

Opskrifterne er særligt udvalgt fra PetiteKnit, Isager og Karen Noe Design. 

Kom ind og bliv inspireret, mærk på garnet – og få personlig og nærværende betjening.

En drøm bliver til virkelighed
Garn på hjul køres af Jane Heber Povlsen, der er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i sundhedsvæsnet siden 1997.

”Efter mine mange år som sygeplejerske, havde jeg brug for at finde nye veje til et arbejdsliv i balance med mig selv og mine interesser. At strikke og hækle er for mig terapi, og det har haft stor betydning for mig i de senere år, hvor stress desværre har ramt mig – som det desværre rammer så mange andre. Strikkeriet har givet tid til fordybelse og det har givet mig ro helt ind i sjælen,” fortæller Jane.

”Da jeg genfandt energien og fik lyst til at starte mit arbejdsliv op igen fik jeg ideen om en garnbutik på hjul. Ideen delte jeg med mine nærmeste og hver eneste gang jeg fortalte om min drøm, blev jeg mødt af positive tilkendegivelser. Så nu er min drøm blevet til virkelighed. I min Mercedes Sprinter har min mand indrettet verdens hyggeligste garnbutik på hjul,” forklarer hun.

 

sølvpartner