Fredjensen8Fred. Jensen & Søn
v/ Bettina Troest
Storgade 16
4180 Sorø
Tlf. 57 83 00 82

Fred. Jensen & Søn på Facebook

Åbningstider
Mandag til onsdag 10-17:30
Torsdag til fredag 10-18
Lørdag 10 – 14

Smykkeforretningen Fred. Jensen & Søn har siden slutningen af 1800-tallet spillet en vigtig rolle i Sorøs byliv, og kunne således i 2011 fejre 125 års fødselsdag. Forretningen blev grundlagt af Frederik Jensen og har efter hans død – helt utroligt – kun haft tre andre ejere. Bettina Troest har været indehaver siden 2010, hun driver forretningen videre i Frederik Jensens ånd, og flere kunder nævner netop denne ”Jensen’ske ånd” som grund til at besøge forretningen. Den ”Jensen’ske ånd” går ud på at levere venlig og korrekt betjening, som sætter kunden i centrum.

Fred. Jensen & Søn er samtidig meget aktive i bylivet i Sorø. Forretningen danner jævnligt rammer om arrangementer, der kombinerer hygge, networking og produktpræsentationer, og på Facebooksiden er der hyppige konkurrencer.

Smykker til enhver lejlighed
Fred. Jensen & Søn har et stort udvalg af smykkemærker – og du går ikke forgæves, hvis du kigger efter ringe, halskæder, armbånd, øreringe og ure. Hvis du leder efter et enkelt minimalistisk smykke, kan du eksempelvis finde Georg Jensen, som altid er leveringsdygtig i tidløse smykker. For som forretningen selv siger det: “Blomster visner, et smykke er en gave der holder for livet!”

Forretningen forhandler desuden mærker som Aagaard, Nordahl Jewellery, Kranz & Ziegler, Christina Smykker, Blossom ringe, Spinning ringe, og mange, mange flere mærker, der har demonstreret gennemslagskraft i både Danmark og på verdensmarkedet.

Den gode gave
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe i gave til dine nærmeste, kan du i Fred. Jensen & Søn skaffe gavedukater på 100, 200 eller 500 kr., som fungerer som et gavekort, men er udformet som en lille guldmønt.

Fredjensen6Udover det store udvalg af smykker og ure, har Fred. Jensen & Søn et bredt sortiment af brugskunst, perfekt til den næste store familiefest eller reception. Her kan du blandt andet finde sølvskeen eller guldskoen til dåbsbarnet, det stilrene interiør til brudeparret eller samlerobjektet til konfirmanden. Desuden forhandler Fred. Jensen & Søn mærker som Nordahl Andersen, som også specialiserer sig i julepynt, blandt andet med en ny H.C. Andersen kollektion.

Gang i gaden
Fred. Jensen & Søn ligger i Sorøs bymidte tæt ved klosterkirken, torvet og museerne. Man kan altid regne med, at forretningen, sin lange historie bevidst, bakker op om købstaden og de større begivenheder der arrangeres. Fred. Jensen & Søn samarbejder også gerne med udvalgte butikker om modeshows m.v. der lokker det kvalitetsbevidste publikum til bymidten.

Kontakt Fred. Jensen & Søn


sølvpartner